Merhaba canım anneler 💐
Benim bebegim 3 ay 22 günlük. Doğduğundan beri asla ama asla kendi başına durmuyor. Hep benim kucagimda ve sakin bir bebek değil. Kucağıma alıp evin içinde gezdirince duruyor sadece hep onu hoplayıp zirlatmamı evi gezdirmemi istiyor. Üstelik doğduğundan beri böyle. Oyuncaklarla oynatıyorum biraz oynar sıkılır. Tek başına kalmak istemiyor. Büyüyünce akıllanır dediler doğduğundan beri hep ağlar kendi kendine asla durmaz. Bazen yüzümü zor yıkıyorum tuvalete giderken avaz avaz ağlıyor. Ağlarken bırakıp gitmek zorunda kalıyorum. Ne güç bırakıyor insanda ne kuvvet kollarım ağrıyor yatarken bacaklarım sızlıyor. Hep kucağımda, bırak alışsın ağlar ağlar susar diyorlar ama asla susmaz kriz geçirir kendi kipkirmizi olur. Cok zor bir bebek. Insanlar bu kadar zor bebek görmedik bebeğimiz böyle olsa bir daha doğurmazdık diyorlar. Napicam allah aşkına bana yardim edin. Doğduğundan beri böyle. Ev işinden bahsetmiyorum bile. Dermanim kalmadi artik, zorlaniyorum, yetemiyorum. Eşimle de sorun yaşıyorum gücüm kuvvetim kalmadı