Alpgdd Sizde kalacak kimse yok mu? Yeğen, kuzen, akraba vs. Cidden yardıma ihtiyacınız var. Anne yoruldukça bebekler daha da asabileşiyor gibi. Eşinizin yardım etmemesi büyük şanssızlık.
Prensannesiiiii elifaselafra yemin ederm aynı ben 🙃 tam bende post açmayı düşünüyordum çıldırıyorum artık ya bızım de 4 aylık olmamıza 2 gün var ama delircrm artk Allahm sen sabir ver🙏🏻 Benimde dermanım kalmadi uyumuyor gündüz uykumz gerçektrn neredeyse sıfır toplasan 1 saat etmez bile emziriyorum uyuyor zatrn memede yatırıyorum beşiğinr ya anında açıyor gözleri yada en fazla 5-10 dk sonra.. cok nadir bir saat uyuduğu 🤦🏻♀️ Gece uyumak icin 7-8 gbi geçiyorum inanın 12-1 den aşağı uyumuyor artk gücüm kalmadi gerçekten bende napcam bilmiyorum herkes kırkı cıkımca düzelir büyüdükce düzelir diyor yok kırkıda cıktı 4 aylık oldu yok yok yokkk uyku yok 😢😢😢😢
Ozdmrkbraa Ozoss ah ah bilmez miyim aynılarını yaşıyorum ama umutluydum geçeceğinden 😣 rabbim güç kuvvet versin hepimize
Morfrenk Ozdmrkbraa yok artık o nasıl lafmış ya sanki yavrusunun yavrusu değilde. Hakikaten ağızlarından çıkan lafı bilmiyor bunlar küçücük bebekten ne şer akıcakmış Allah ıslah etsin.
Ozdmrkbraa Morfrenk artık cevap bile vermiyorum içimden senin her yerin akıyor o şer diyorum şimdi onu bile demiyorum yavrum için dua ediyorum onun söylediklerinden bişey yavruma sirayet etmesin diye böyle dengesiz insanlar işte bide o evin ilk torunu hemde eşim evin ilk oğlu annemde pamuklara sararak sever ben az sesimi yükselterek bişey diyim hemen bana kızar
cemreninnannesii elifaselafra 3 ay 15 günlük kızım aynısı bize kolik dedi tabi doktor uyanık kaldığı sürece ağlar akşamları hele hiç susmuyor eşim ve annem iyi ki var eşimle sırayla bakıyoruz ilk uykusunu eşim uyutuyor sabah işe gitmeden 1 saat önce kalkar bakar. Annem ise bana gece hiç vermez sadece emziririm gazını sallamasını o yapar allah razı olsun annemi 2 hafta görmeyim hastalanıyorum vücut yorgun düşüyor sizde çok dikkat edin sütünüz bile etkilenir allah korusun
elifaselafra cemreninnannesii canim bende yeni annemi cagirdim cunku ne yemek ne is hicbir sey ilerlemiyordu. Allah annelerimizden razi olsunnn 🥰🥰🥰 valla ocakta tek bi yemek pisiremiyordum ev temizleyeniyordun tuvalete zor gidiyodum uykusuzlukta vardi
Ozoss Ozdmrkbraa ben hala umudumu kaybetmedim lütfen sizde kaybetmeyin😍 unutuluyor diyor herkes elbet büyüyecekler ama cok yıpratıcı süreç .
_elmaliturtam elifaselafra valla benim bebeğimde suan3ay 8gunluk aynı böyle benden asla ayrılmıyo dediğiniz gibi tuvalete bile giderken zor duruyo oyun halısına koyyodum 10dkda sıkılıyor yemek zor yapıyorum bazen yapamıyorum namaz bile kilamadim çoğu zaman banada diyolardi bırak ağlasın ne bırakması apartmanı inletiyo sıkıysa bırak. Ya onla ilgilenince gayet güzel mutlu bı çocuk ama yalnız kalinca hiç durmuyo bende bütün gunumu onla geçiriyorum heryerim agriyo çoğu gün dediğiniz gibi bu aralar baş agrisida var bide annemlere geliyorum artık çok dayanamadıgim zamanlar. Ya çok zor ama onla olmak yine de bana mutluluk veriyo bazen kafayı yesemde🤣iyi yönünden bakmaya çalışıyorum
Ozdmrkbraa Ozoss illa ki her şey geçiyor bugünler de geçer gider ama böyle yıpratarak geçince insan daha kötü oluyor sanki 🥺
kutsaltiramisu elifaselafra aynen öyle ben de hep sabrediyorum. Yürümeye başlayınca değişir sandım ama daha da arttı. Yemek bile zar zor yapıyorum artık
Kuzeyeliz elifaselafra aynıyım . Kucagımda uyuyor bırakıyorum uyanıyor . Akşama kadar uyusun diye kıpırdamıyorm. Yoksa uykusuz kalıyor üzülüyorum. Bazen aksama kadar wc gidemiyorum
Fulyaalinmina elifaselafra 4 buçuk aylık olacak baştan beri aynı hiç düzelecek diye ümidim yok artık zıp zıp aldım şimdi ona koycam son care
elifaselafra Anldnmzz bebek arabasinda da durmuyo ki 😂😂 illa kollarimi agritacak sipa 😂😂 Ayniymis cidden bebislerimizz ahh akrepler yaktiniz bizi 😂
elifaselafra Damlalala valla benimde artik kafayi yedigim zamanlar olmustu nasil bunalıyordum anlatamam, allahim guc kuvvet versinn. Ah bu bebisler anneleri yordu sipalar 🐣🐣🐥