Nida_nur4448 4 aylık bebeğim War normal doğum yaptım 1 gün kan geldi sonra kesildi bidaha olmadım bu sorunu yaşayan War mi ??
Bebegim_28 Nida_nur4448 2 yıla kadar normal bizim gelin 22 ay olmadı doktor 2 sene normal 2 sene olmazsan öyle gel demiş
Minikbimelek @Nida_nur4448 ben kızım 10 aylıkken adet oldum sizinki de gayet normal hatta 1 seneye kadar da normal diyorlar
Nida_nur4448 Minikbimelek emziriyorum bide geceleri yemek yemek zorunda kalıyorum yatmadan ekmeksiz çorba içiyorum ama genede karnım baya sistii
Mom104 Nida_nur4448 Gündüz olup gece olmuyorsa vücut yorgunluğu uykusuzluk ve yetersiz beslenmeden kaynaklı olabilir mi?
Nida_nur4448 Mom104 olabilir ya zayiflicam diye maydonoz suyu içtim bide karnım adet olmamadğm için çok şişti yani şuan çok sis
Minikbimelek @Nida_nur4448 ben de emziriyorum ama bebek büyüdükçe daha az emiyor ama adet oldukça şişkinlik azalıyor ben 10.ayda oldum 11.ayda olmadım 12.ayda 2.adetimi oldum
Nida_nur4448 Minikbimelek peki geceleri ne yapıyosun mesala sütun gelsin diye biseyler yiyip yatiyomusun ne yiyosunuz mesela sabaha kadar süt olsun diye
Mom104 Nida_nur4448 Kız naptın sen🤭 emzirme döneminde Maydonoz kullanılmaz benim kızım 19 aylık sütümü azalsın diye kullanıyorum sen hemen bırak Maydonozu😏
Nida_nur4448 Bebegim_28 yaa inşallah ya peki emziriyorum ben şuan sürekli biseyler yiyorum sütüm olsun diye adette olmuyorum karnım o yüzden çok sis benim şuan
Bebegim_28 Nida_nur4448 sütün olsun diye devamlı yemene gerek yok ki bol bol su içmen yeterli 😊ben öyle yapıyorum. He şekerim düşünce mecbur yiyorum 🤷♀️
Nida_nur4448 Mom104 eee ne yapayim peki böyle çok kilo aldım ama ben geceleri yiyip yatıyorum ama ekmek yemiyorum
Minikbimelek @Nida_nur4448 yani bebek doğdu doğalı iyi beslendim ben. Ekstra bir şey yiyip içmiyorum özellikle gece sütüm olsun diye bi şey yapmadım emdikçe geldi zaten ama çok abur cubur yemem,kahve 1den fazla içmem filan