Cik Nurdanalkanozkan bizede doktor neocate verdi ama beneğim içtikten snçnra fışkırtarak kusuyor ya siz öyle birşey yaşmadınız mı doktora değiştiermesini istedim verebileceğim başka mama yok dedi yani alerjimzide çok ileri değil aslında ama 2,5 aylığız
Arc1993 Cik merhaba, benim oğlum da 2 aylıkken başlamıştık. Başlarda kusma oluyordu. Korkuyordum hatta iyi gelmiyor bebeğime diye ağlıyordum. Sonrasında düzelmişti.
Cik Arc1993 ay canım inanmadım ama gerçekten bugün içirdim az az kusmadı 30bi verdim 30 10 dk snra verdm içti çok şükür inş alışır vanilya şurubu almıştım kullanmak için ama o gelene kadar alıltı danırım inşallah yarar çok mu kilo aldırıyor bu mama
Melek43255 Ozgeruya merhaba bu mamayida kullanmadan önce kilo az mı alıyordu şimdi daha mı iyi oluyor benim bebeğim 200 gram almış sadece 2 ayda toplam :( süt alerjisi çıktı bu mamaya basladik
Deniz27 Melek43255 Benim bebeğim de 2.5 ayda sadece 300 gram almıştı bizde başladık bakalım sonuç alacak mıyız
Ozgeruya Melek43255 evet ilk ay kilo aldık bida kilo alımı hic olmadi bizim mamaya ragmende cok fazla olmadi ama en azinda az az olmuştu hic almamasina göre