MinikBugram Kızlar dün buraya benimki içiyor bir sıkıntı yok yazdım gece içirmedim ya 😢 iki aylık olduk sadece mama veriyorum gece beslenmesi azaldı az içmeye başladı normal mi
Nurdanalkanozkan Mu-Mi normal kaynatıp biraz ılındıktan sonra termosa koyuyorum suyu o şekilde içebileceği sıcaklıkta olması yeterli suyun ben öyle yaptım cnm bir sorun yaşamadık. İnşallah yarar senin bebeğine de 🙏
Mu-Mi AslanUras07 yok canım neocate verdi doktor fakat kanda negatif çıkmış alerji diyeti boz dedi ama bilmiyom
AslanUras07 Ay inş yoktur ya. Bizde dün doktora gittik benim diyetimi yumurta ile açtık bir hafta yumurtayı gözlemleyeceğiz bakalım 🤔 8. AYDA kan tahlili yaptıracağız bizde.
Mu-Mi Nurdanalkanozkan canım bisey sorabilirmiyim kaç ml suya kaç ölçek mama koyuyorsun doktor bize söylemedi bende üstüne yazıyordur diye sormadim bebeğim 4 aylik
Nurdanalkanozkan Mu-Mi tabi sorabilirsin cnm da şu an oğlum 2 yaşında inan tam olarak hatırlayamadım yanlış bir şey söylemek istemem şimdi
Ogulcan Giray canım similac alimentum hipoalerjk bebek mamasıdır neocate ile aynı farkı ise besin değerleri yüksek benim bebeğimin alerjisi var zaten raporlu bi mama biz kullanıyoruz