MinikBugram Mu-Mi bebeğim iki aylık gelişimine etkisi var fakat önce hipp ve golden goat kullanmıştım onlar kadar kilo aldırmıyor
Mu-Mi Ogulcan ay evet patates gibi kokuyo kedi mamasi kokusunu hiç bilmiyorum😂içmezse degistircez mecbur
Ogulcan Mu-Mi bizim şimdi ki mamamız öyle kokuyor valla çığlık atsa kokusuna kedi gelir 😂😂 ama çok memnunuz hem içerik olarak neocate doktorum En son aşamada kullanılabilecek bi mama demişti
Ozgeruya Mu-Mi ben bastan vanilya surubu kullandim sonra bıraktım memnunum kilo almaya başladı yavaş yavaş
Melek43255 Ozgeruya merhaba bu mamayida kullanmadan önce kilo az mı alıyordu şimdi daha mı iyi oluyor benim bebeğim 200 gram almış sadece 2 ayda toplam :( süt alerjisi çıktı bu mamaya basladik
Ozgeruya Mu-Mi 7 ay 13 günlüğüz 1 buçuk 2 aydir basladik mamaya gunde 3 kere veriyorum doktorumuz oyle dedi
Slcnpinar Mu-Mi bizde ikinci ay itibariyle kullandık. (3,5 aylık) Günde 5- 6 defa 90cc veriyoruz doktor kontrolü altında. Erken başladığımız için tatlandırmaya gerek kalmadı