Cutes Uzun zamandır bu şekilde. Gece gündüz ağlayan bir çocuk değil normal her bebek gibi ağlama sayısı . Ses tonu değişti artık çatallı bir ses oldu ve ağlarken iyice kısılıyor. Korkmaya başladım. Var mı başına gelen, neden olabilir
Swtlna Cutes 26 aylık olmak üzere, bir hafta kadardır öyleydi şimdilerde düzeldi, nedenini bilmiyorum. Ballı ıhlamur ve ballı süt ışırdım dönüşümlü iyi geldi sanırım
GoGirl Cutes bizim bi kere olmustu ses telleri enfeksiyonu olmustu oylemidir bilmiyorum sizin de ama sesi kisilmisti
Minnakkkkk Cutes bizimde sesimiz kisildi aynı şekilde öle cikartiyir sesi 6+7 gunluguz ada çayı iyi gelir diyorlar ama ben vermeye korktum versemmj vermesemmi
Cutes GoGirl evet bir süredir bu şekilde, sesi normal zamanda çatallı, ağlarken de kısılıyor sizin de mi böyleydi. Nasıl teşhis etti doktor tedavisi nasıl önemli bişe değildir umarım çok taktım kafaya
Swtlna Cutes pekmezle ıhlamur verebilirsiniz belki, boğazını yumuşatacak bi şeyler deneyin derim, pekmezli ılık su falan da olabilir