Mom088 Arkadaşlar merhaba kızım 4 gün sonra 8 aylık olacak ilk ek gıdaya başladığımızda iştahı iyiydi ancak son 1 aydır pek iştahlı değil devamlı anne sütü ve yoğurt istiyor . Balık yağı iştah açıyor diye bi denemek istiyordum ancak faydalarını okuyunca zihinsel gelişimi kemik gelişimi motor gelişimi derken bir çok faydasından ötürü başlamak istiyorum. Kullanan annelerimiz ne zaman başladılar faydasını gördüler mi . Yardımcı olursanız sevinirim.💐
Purple13 Mom088 doktoruna danış canım biz 14 aylığız hiç kullanmadık 2 gün önce kontrole gittik o zaman sordum haftada 1 balık yiyorsa gerek yok dedi. Ayları Farklı tabi o yüzden doktorunuza danışın bir en doğrusunu o söyler
Pattis Mom088 bu durum doktordan doktora değişiyor sanırım haftada 2 gün balık yedir yemiyosa balık yağı kullanabilirsin dedi kızım 1 yaşında yeni girdi. Möllers ve ocean öneriyorum dedi. Ben ocean aldım ilk etapta sevip içmezse çok para vermeyim dedim. Severek içmiyor malesef enjektör ile azında yanağına sıkıyorum yuttuğu kadar artık. Bence takipli doktorunuza danışın.
aslangibi Mom088 ben doktor tavsiyesiyle 10 aylık iken başladım.bebegimin kan deposu biraz eksik çıkınca doktor Nutrigen önerdi günde bir çay kaşığı kadar veriyorum ve faydasını gördüm sizde doktorunuza danışabilirsiniz
Canselerdm Mom088 bnimkinin kilosu iyiyydi de iştahı yoktu diye başladım iştahı çok arttı. Ztn kullandığım markanın vitamini çok🌸 vitaminixkaramurver balık yağı diye geçiyor
ErvaKader Purple13 4tane hamsi yiyor yemiş sayilirmi acaba bı fikriniz varmı?ne yerse yeter dedi 17aylik iştahsız ben sordum gerek diyor Dr.
Sadekahvem ErvaKader benim kızımda 18 aylıkken doktor gerek yok . Beyin gelişimi için haftada 1 defa balık yesin yeter demişti. O zamanki porsiyonu da bir dilim somon balığıydı. Avuç içinden biraz daha küçüktü .
Purple13 Mom088 yani öyle bilmiyorum tabi. Balık seviyor mu dedi evet dedim haftada bir yese şimdilik dedi az yedi çok yedi deme dedi.
Koalina aslangibi Bende doktor tavsiyesiyle başladım balık yapına ama başka bir marka demişti eczacıda yok olumca bunu vermiş memnunmusumuz acaba
Pattis Mom088 birkaç gündür kullanıyorum etkisini bende merak ediyorum ☺️ Ama annem kızımın kilo aldığını söyledi
Oyku123 Gamzosgamzos möllersin hangi cesidini kullaniyorsunuz bizede onerdi doktor ama aromasina karar veremedim.
Sadekahvem ErvaKader fırında ailece yiyeceğimiz zaman yapıyorum. Kızıma yaptığımda, tavada buglama şeklinde veya hafif yağda arkalı önlü kizartarak yapiyrm. Buglama çok lezzetli oluyor
Mom088 aslangibi aa öylemi çok sevindim adınıza . Bende iştahı açılsın istiyorum yoğurt dışında birşey yemiyor benimki
Gamzosgamzos Mom088 evet canim boy konusunda ozellikle dis yuzunden istahsizligimiz devam ediyor ama balik yagi ile biraz daha duzeldi cok şükür
Mom088 Pattis kaç aylık bebeğiniz. Aslında bebeğim ayına göre önde gidiyor ama her göre zayıflamış diyor inanılmaz canımı sıkıyor bu
Pattis Mom088 tam 12 ay 4 günlük geçen hafta cuma başladım balık yağına, bir hafta olmuş benimki boyu yaşına göre önde ama eşimde bende uzun boyluyuz genetik heralde, kilosu yaşıtlarından 300 gram aşşağıda demişti doktor.
Mom088 aslangibi ben onu duş yapamıyorum yoğurda birşey karıştırdığımda yemiyor sadece yoğurtlu avokadoyu kabul ediyor hanımefendi 😀 balık yağına fena taktım şuan
Mom088 Canselerdm kız benim bebişi de biliyorsun 😀 doktorumuz 1 yaş bebek gibi dedi ama işte bu ara iştahsız bizimki