Mom870 Ceylanceylin ilk ay oldum ama normal adet gibi değildi 1 gün oldum tam 2. 3. Gün çok az oldum o zaman acaba mı dedim test yaptım 5 haftalık hamileymişim 😂 sonra bir süre sürdü kanamalar az az geçti
Melekler Ceylanceylin ben kuzum ✌🏻 Ocak ayında adet oldum şubatta olmadım sonra doktora gittim bebek 3. Aya girmiş dedim adet oldum olabilir kimisi adet üstüne kalır dedi. Kaynanam da 9 ay adet olmuş söylet hep.
kelebek97 Mom02 Bence hamile olduğunu tabikide biliyordu regl de karın ağrısı olunca doğumda yakınsa eğer ağrı doğumu tetiklemis olabilir diye düşünüyorum. Yani hamile olduğunu bilmemesi zaten sacma
Srhtzlyh Ceylanceylin benim kuzenim 2 ay adet oldu 3. ay olmadı hastaneye gitti. 3 aylık hamilesin bebeğin cinsiyeti erkek demişler bizimki şok😅
Berrusunannesi bir_pasa_annesi ayne öyle Canım Vallaha doğru diyosun ben beş haftalıkken öğrendim doğurama kadar canım cıktı
bir_pasa_annesi Berrusunannesi aynen valla hele beni hiç deme zaten mide bulantısı olduğu günler içim rahattı yasıyor diye 🤗
Berrusunannesi bir_pasa_annesi hahaha ben ondan da korkuyordum ya ogururken bisey olduysa diye agladigimi biliyorum bugün hareket etmedi diye
bir_pasa_annesi Berrusunannesi 😂😂😂kusarken tıkanır nefes alamadım ondan korkardım bebek öldü diye 😁😁😁
Berrusunannesi bir_pasa_annesi ay allahim iyi bende tek.ben sanardim doktor benden bıkmıştı sürekli arıyodum su kadar oldu kımıldamadı filan diye 😅😅😅
bir_pasa_annesi Berrusunannesi 😁😁😁ben oynamadı diye 2 kere doktora gittim gitti muayene ücretleri😂😂😂🙈tam kayıt yaptırdık ücret verildi oynamaya basladı
Erenin_annesi Ceylanceylin Bacım ben adet söktürücü kullandım 5 gün doktorum yazdı dün günü bitti bugun sadece peçeteye silmeyle kahverengi leke geldi başka yok ama hamile miyim acaba 😔