Esra1986 DilarAykut bi müddet uyumasın gözlemleyin isterseniz geçmiş olsun kusma vs yoksa birşey yoktur inşallah.. ama bence bebeğinizi siz yanınıza alın neden ayrı odada ki daha çok ufak . ben asla eşime gece bırakmadım birakmamda yani erkek bi anne kdr detaycı olamaz üstüne düşemez 🙄
DilarAykut Esra1986 valla bende uyutmıycam dedim ama emzirdim emzirirken uyudu aslında yanlız bırakmıyoruz zaten anne yanı beşiği yatak odamıza sığmadı bizde oturma odasına koyduk eşimle dönüşümlü bakıyoruz ilk evlat birde emin olun benden daha detaycı benden daha çok üstüne düşüyor ben o kadar değilim diyebilirim
DilarAykut Arifeeee yok öyle Allahtan çok yüksek değil koltuk ben odaya geldiğimde zaten babasının kucağında sakinleşmişti mırıldanıyordu bende aldım direk emzirdim göğüsümde uyudu
DilarAykut Utkucan uyandırıyım mı geri bu sefer daha çok ağlar diye bende karışmadım genelde uykusundan uyanınca çok ağlıyor
ikbalkr DilarAykut benim oğlum da 4 aylıkken koltuktan düştü doktorum bingildagina bak şişlik var mi , göz bebeklerine ışık tut eşit mi , kusma var mi , 2 saat uyutma gözlemle demişti
Utkucan DilarAykut böyle düşmelerde doktorlar uyutmayın diyor ama bilemedim napsanız bir bakın en kötü acile gidersiniz koltuk yüksek miydi
DilarAykut Utkucan hayır allahtan öyle çok yüksek değil yaa öyle mi eğer inşallah olmaz da bir daha olursa uyutmamaya çalışcam o zaman
Bremenmizikacilari DilarAykut geçmiş olsun yalnız bir şeyi merak ettim elbette ki babası da bakar sallar ama henüz çok küçük onu uyutmadan nasıl gidip uyudunuz? Benim eşim de bakar ama ben gece uykusuna muhakkak kendim yatırıp emin olmalıyım. Erkekler maalesef bayanlar kadar ince düşünemiyor çünkü. Biraz büyüdükten sonra dönüşümlü baksanız daha sağlıklı olur bebeğiniz için henüz çok küçük.
DilarAykut Bremenmizikacilari bebeğim çok zor uyuyan bir bebek kolay kolay dalamıyor uykuya gün içinde hiç uyutamıyoruz dün ben uyuttum saat 4 de yattı 8 de geri kalkınca sonra sağlık ocağına kontrole götürdüm canım 4 saatlik uykuyla duruyordum eşim gündüz uyudu uykusunu alınca gece artık ben çok kötü oldum altını değiştirdim emzirdim emzirirken uyuyakalmışım sonra işte eşim aldı ben uykumu aldım zaten ver ben yatırırım sen git uyu diye öyle gidip uyudum
Alyna DilarAykut bişey olmaz Allah’ın izniyle inşaAllah benim bebeğimde bir hafta önce düştü yataktan 80 cm den şükür birleyen olmadı senğnlğndese yoktur bişey takip et bir iki gün bebeğini değişiklik fark edersen hemen götür doktora yada doktorunla irtibat kur Seninki küçük daha kemikleri kalırsak gibi tam sert değil yha o yönden şanslısın bişey olmaz inşaAllah🤲🏻🤲🏻 Rabbğm vidaya göstermesin inşaAllah çok kötü bir duygu
Bremenmizikacilari DilarAykut anladım,geçmiş olsun. O kadar düşmeden bi şey olmaz korkmayın zaten yüz üstü düşmüş 😊
Portakal DilarAykut düşen bebek uyutulmaz aklınızda bulunsun. Kusma gözlerde kayma var mı onlar takip edilir
eliztossmom DilarAykut ya 5 aylıkken bizimde basımıza geldi hastaneye gittik ama doktor resmen dalga geçti benimle çok pimpiriklisiniz falan diye hiç bişey olmaz korkmayın dedi. Bazı belirtiler vardır bilirsiniz bunlar yoksa sorun yoktur. Gözde kayma uyku hali. 2-3 saat uyanık tutun. İnşallah bişey olmaz merak etmeyin kızım o kadar kötü düşmüştüki aklımız çıkmıştı bizimde. Ama düşe kalka büyücek :) artık alıştık şimdi 20 aylık koltuğun üstünde koşuyor geçen kafa üstü gene düştü şeker verdik sustu 😀😀😀 yine gözlemledim tabi alıştı bünye 😀
DilarAykut eliztossmom ahh valla bizimde içimiz gitti eşim hâlâ çok kötü utancından benim yüzüme de bakamıyor kendine küfür edip duruyor
eliztossmom DilarAykut aynı şeyleri yaşamıştık onada destek olun :) eşimde resmen geceleri kabus görüyordu kaç kez sıçrayarak uyanıp bebişe bakıyordu :)