Melek00 Merhabala ben doğumu devlet hastanesinde yaptım ve çok dikişim vardı ve ben şunu merak edıyorum acaba ozelde yapsam bu kadar dikiş olurmuydu dogum sonrası dikişlerinizi özeldemi devlettemi dogu. Yaptıgınızı paylaşırsanız sevınırım
elmalikurabiye Melek00 yani ne yasandigini bilemeyiz ki.ozel devlet pek farketmez o acidan. Ama ben ozelde yaotim. Dogal dogum istiyordum. Doktorumu da ona gore secmistim. Asla kesi istemiyordum. Yapmadikta cok sukur. 4 dikisim oldu o da kizim cikarken kendiliginden yirtilan. Kiz kardesimde ozelde yapti ama narkoz verip diktiler o kadar coktu
Ebru2ozturk Melek00 birini SSK da ikinciyi özelde doğurdum ikiside aynıydı canım belki gerektigi kadar kestiler diktiler demekki
Melek00 elmalikurabiye haklısınızda çevremdekiler ban devlette yaptın kesin çok dıyor o yuzden merak ettim
ENA elmalikurabiye ben de sizin gibi arzu ediyordum ama bebeğimin kafası büyük olduğu için kesmek zorunda kaldılar. Şöyle bir durum duymuştum merak ediyorum doğru mu acaba ‘kesisiz doğumlarda yırtılmalar genellik makata doğru oluyor’ şeklinde. Özel bir soru oldu kusuru bakmayın🙂
elmalikurabiye Melek00 yani devlette daha ozensiz olabiliyolar evet ama tek sebep bu degildir sikmayin caninizi
Ebru2ozturk Melek00 Aynenn öyle canım yanlız özelde doktor seçmek önemli hemen sezaryen diye tutturuyorlar kesmeye meraklilar
Melek00 Cerentrsoglu şanslısınız bende hep merak edıcem ıkanamasım dıyemı devlet dıyemi karnımada bastırdılar
Mlk_nrsl Melek00 Merhaba ben 15 gündür normal doğum devlette yaptım 13 tane dikişim var keside atmışlar bir türlü iyileşmiyo yürüyemiyorum çok acı cekiyorum
Melek00 Mlk_nrsl sizi çok ıyı anlıyorum benimde öyleydi merak etmeyin geçiyor geçmeyecekmiş gibi oluyor ama geçiyor sabredın sadece sonra unutuyorsunuz
Edaahs Melek00 olur olur. Bende özelde yaptım amerikan hastanesinde yanlış yerde ıkındım yırtıldı fazla dikişim vardı sayısını doktor bile söylemedi yani