Ayprens Daha şimdi bi posta bununla alakalı bişey yazdım ya gönderilerimden bakın anlattım arkadaşım yutmuştu bilerek inşallah çıkar çok geçmiş olsun patates püresi yemesini önermişti doktor
Gamzesylu-06 UzunHatun canım bende küçükken rabdiye yutmuşum kakadan çıkmış inşallah onunda çıkar hemen içini ferah tut
DurikoMom UzunHatun inşallah bir sorun olmadan çıkar 🤲🏼 Hediye geldi diye üzerine takmayın lütfen ya teşekkür edin daha küçük eline gelir ağzına götürür diye üzerine takmıyorum diyin çantanıza koyun getirenin anlayışla karşılaması gerekir önce siz bebeğinizi düşünün çok üzüldüm 😔
UzunHatun DurikoMom hiç düşünemedim ya normalde de çıkaramaz ben bile zor çıkarıyorum nasıl yapmış bilmiyorum 😰
UzunHatun sarisinbayan amin yemin ederim ömrümden 5 yıl gitti bugün hiç bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum
Elif1150Ecem 😥😥🤲🤲🤲 Rabbim yardımcınız olsun , inşallah dışkıyla çıkar sabahleyin,🤲🤲🤲,bizlerde haber verin güzel haberlerle iyisallah canım…
DurikoMom UzunHatun çocuk işte hani derler ya gözünüzden sürmeyi çeker alırlar anlamazsınız diye ben bugün kendi bebeğimdede yaşadım o yüzden anlık gözünüzü ayırıcaksanız bile bebeğinizin çevresindekileri elindekileri düşünün bi anlık herşey 😔 güzel haber bekliyoruz sizden
kbrmeva UzunHatun patate püresi yedirin benim.kardesim para yutmustu doktor patates püresi yedirin demişti çıkarttı çok.sukur
sarisinbayan UzunHatun Dua edeceğim bol bol İNŞAALLAH buyuk abdestinden çıkar siz sakinliğinızı koruyun lutfen 😔😔😔