UzunHatun Bebeğimin boğazına çengelli iğne kaçtı yutmuş midesinde şuan pazar gününe kadar dışkı yoluyla çıkmazsa endoskopi yapılacakmış Allah rızası için dua edin çıksın ins 😰😰
sarisinbayan UzunHatun Allah şifa versin İNŞAALLAH dışkı yolu ile çıkar çok uzuldum 😔 kaç yasında bebeğiniz ıyıkı bogazına saplanmamıs yaaa
[silindi] UzunHatun Ay ne oluyor az önce bı cocukta mıknatıs yutsmus .Rabbim yardım etsin kaç aylık bebeğiniz.🥺🥺
YouTube İnşallah çıkar kuzum benim bu bebekler herşeyi ağzına atıyor dikkat etmek lazım Allah yardımcın olsun
UzunHatun YouTube ya hep gözümün önünde hiç ayırmyrm ki mutfağa yemeğini getirmeye gittim o arada yapmış
UzunHatun Synmannesi hediye geldi çeyrek bende çengelini üzerine taktım cekmis koparmış kurdalesiyle beraber yutmuş kurdaleyi kustugunda çıkardı ama iğne mideye gitmiş bile 😰
Pixel UzunHatun sıkıntısız bir şekilde hemen çıksın endişeleriniz bitsin inşallah.🙏🏻 Çok geçmiş olsun.
Synmannesi UzunHatun ay ya dualarım sizinle ins çıkar karnını doyurun kaka yapsın sürekli besleyin ins çıkar Allahım ins canı acımıyordur ins nasıl suan iyi mi
DurikoMom UzunHatun inşallah bir sorun olmadan çıkar 🤲🏼 Hediye geldi diye üzerine takmayın lütfen ya teşekkür edin daha küçük eline gelir ağzına götürür diye üzerine takmıyorum diyin çantanıza koyun getirenin anlayışla karşılaması gerekir önce siz bebeğinizi düşünün çok üzüldüm 😔
defnemilam UzunHatun gecmis olsun insallah cikartir burda birininde bebegi yutmustu cengelli acikmiş birde ama kakasinda cikarmisti insallah sizinkide cikarir.