dontsleppyunhappy Aselbuk ya bişey yokki, yok sesler geliyo falan herkes aynı şeyi söylüyor, makina tabi sesi çıkıyo, içerde bişeyler dönüyo tak tak falan. Bende girdim ayy dedim ne abartmışlar, korku evine gircem sanmıştım çünkü 😂
[silindi] Aselbuk Ben geçen hafta girdim sezaryen doğum yaptım dedim sıkıntı olmadı. Tüm vücut komple soyunuyorsunuz üzerinize hastane gömleği verecekler . Bende aşırı korkuyordum önce bir girdim dayanamadım çıkardılar . Son kez deneyelim dedik derin bir nefes aldım gözlerimi kapattım içimden sürekli kendimi telkin ettim burada yalnız değilim geçecek cok az kaldı dayanabilirim vs vs vs . 6-7 dakika sürdü zaten . Ben dayandıysam herkes dayanır .
nurelem Aselbuk canım ben iki kere girdim hem boynumdan hem beyninden ilk girince insan biraz boğuluyor ben sürekli dua okumuştum. Astım hastasıyım catalayacak gibiydim ama hiç korkukacak bir şey değil dua oku bolca , kagıdada sezeryan olduğunu yazarsın çok geçmiş olsun🌼
Susebezeyno Aselbuk MS hastayım i yuzden çok detaylı cekiliyi beyin boyun omurilik hepsi birden ilaçlı cekiliyo
Aselbuk Susebezeyno cok gecmis olsun rabbim acil sifalar versin size o hastaligi hic duymadim rabbim kimseye gostermesin tez zamanda kurtulursuniz insallah