Aselbuk bayanlar size bir sorum olucak carsamba gecesi emara giricem beynimden ve boynumdan bi kagit veriyolar forum imza falan atiyosun o kagitta ameliyat oldunuzmu diyo ben sezeryan dogum yaptim sezeryanmi yazicam oraya ben cevaplarsaniz cok mutlu olurum
Morfrenk Aselbuk evet öyle yazıcaksınız. Emziriyorsanız gitmeden biraz süt sağın bir kaç saat emzirmeyebilirsiniz
Avakadolumama Aselbuk canim hic korkulacak bir şey yok .Sadece kıpırdamadan biraz durman gerek o kadar. Ha bide biraz yüksek bir sesi var Zateb kısa sürüyor en fazla 10 dakika .Gözlerini kapat sesini duyma .Hayal kur .Mutlu şeyler düşün. Bi baktin çıkardılar bile 😄🥰
[silindi] Aselbuk Ben geçen hafta girdim sezaryen doğum yaptım dedim sıkıntı olmadı. Tüm vücut komple soyunuyorsunuz üzerinize hastane gömleği verecekler . Bende aşırı korkuyordum önce bir girdim dayanamadım çıkardılar . Son kez deneyelim dedik derin bir nefes aldım gözlerimi kapattım içimden sürekli kendimi telkin ettim burada yalnız değilim geçecek cok az kaldı dayanabilirim vs vs vs . 6-7 dakika sürdü zaten . Ben dayandıysam herkes dayanır .
Aselbuk emara girmekten cok korkuyorum kendimi orda nasıl sakinleştirebilirim emara girenler yazarsa cok mutlu olurum😊
Morfrenk Aselbuk yok korkulacak bir şey değil sesler biraz sıkıcı çünkü kendinle başbaşa kalıyorsun ben hayal kurmuş şarkı söylemiştim içimden 🙈☺️
sonsuzmutlulukkk Aselbuk evet sezaryen diye yazcan Ben bir ay önce girdim 🤪bende kapalı alanda olma fobisi aşırı var direk bayılıyorum yani Neyse sıram geldi gittim içeri nasıl korkuyorum hiç denemedim aşırı derecede korkuyorum diye içerde gözümü kapattım geniş bir odada uyuduğumu çocuklarımı düşünerek dinlendigimi hayal ede ede bı baktım 45dk gitmiş bitmiş 😅
Ikrazumra19 Aselbuk korkmayin 15 dakika surmustu benimki cpcuklarimi dusundum guzel seyler getirdim aklima icimden sarki soyledim gecti zaten hemen
dontsleppyunhappy Aselbuk ya bişey yokki, yok sesler geliyo falan herkes aynı şeyi söylüyor, makina tabi sesi çıkıyo, içerde bişeyler dönüyo tak tak falan. Bende girdim ayy dedim ne abartmışlar, korku evine gircem sanmıştım çünkü 😂
Aselbuk Morfrenk bizim burdaki emarlar.cok dar nasil giricem bilmiyorum aklım cikiyo suan carsambayi nasil ederim bilmem kac dakika durdunuz icinde
Gul_gul06 Cihaza girmeden önce kulaklık isteyin. Birkaç defa girdim ilki zor geçince diğerlerinde istedim hep verdiler. Sesler gerçekten çok rahatsız ediyor.
Morfrenk Aselbuk tam hatırlayamıyorum 15 20 dakika olabilir belki. Geniş olsa halay mı çekiceksin kuzum işin bitince kalkıp gidiceksin kapat gözünü takıl kafanın içinde ☺️🤣
Aselbuk Morfrenk ben banyoda bile 15 dakikadan fazla kalamiyorum kotu oluyorum cok dar oldugu icin fenalasicagimi biliyorum yukseklik biraz fazla olsaydi iyi olurdu ama baya alcakta😀😃
Avakadolumama Aselbuk emar istenilen yerin detaylı görüntüsü için kıpırdamadan durman lazım. Küçüklüğümde başim cok agrirdi bu yüzden çocukluğumdan beri çok girdim .Gecmis olsun umarım güzel geçer canim 😊
sonsuzmutlulukkk Aselbuk bana 10 dk dedi çıktığımda saate baktım 45dk geçmiş 😅 karaciğer de kitle iyi veya kötü huylu bilinmiyor ,safra da çamur 5adet taş 🤦siz niçin gideceksiniz