Annesizanne Degrmenesra canım benim eski evim de karıncalıydı eşim bu fidan ilaçları satan yere gidip karınca ilacı almış kesin çözüm olmuştu üstüne sıktığım donup kalıyordu
Nilayorkun Ne karbonatlar salata kabukları tarcinlar döktüm asla gitme raid karınca yemi aldım 2li şeklinde tablet olrak satılıyor 2 saate kalmadan gittiler
Maviyesil121212 Degrmenesra müstakil evde oturuyorum, bahçeye çim ektirdigimizden beri karınca eksik olmaz olmustu. Her yolu denedim ama en son nane yağı aldım karıncaların geldigi yere süpürgeliklere vs damlattım 1 tane bile kalmadı
Degrmenesra Maviyesil121212 çok güzel çözümler ortaya çıktı inşallah bizdede işe yarar çok teşekkür ederim 😊
Aznurr Degrmenesra kqrınca tebeşiri var ben cok faydasını gördüm karıncanın gelebılecegı yerleri çizin
Maviyesil121212 Degrmenesra rica ederim, karıncadan Allah affetsin tiksinir olmuştum artık, kim karınca dese , nane yağı demeyi borç bilirim . Fare örümcek falan da tiksinirmiş nane yağından
Zeynep4449 Degrmenesra aslinda kayinvalidem gecen yaz bisi dokmus benim eve o gün bugündür hala tek bi karinca gelmedi ogrenir ogrenmez yazarim size ustelik evim karincadan gecinmiyodu