Degrmenesra Evimde asla böcek karınca olmazdı taaki Geçen ay evimi su basana kadar. Şuan her yerde karınca var özellikle sabahları ne yapabilirim kesin çözüm istiyorum kızım 6 aylık hareketli korkudan yere hiçbirşey bırakamıyorum karınca gelcek üstüne diye
Dogavesultan Degrmenesra migrostan bion marka karınca ilacı almıştım kesin çözümü onla bulmuştum ben deneyin isterseniz tarçın pulbiber pudra hiçbir işe yaramıyor
03032014 Degrmenesra fasnox diye bi ilaç var bak kesşn çözüm onu az suyla karıstırıp geldıgı yerlere sıkıyorsun asla gelmıyolar ben oyle cozum buldjm denemedıgım bısey kalmamıstı
Mom089 Degrmenesra karınca tebeşir işe yarıyor Migros dan almıştım ben 1 2 kere kullandım kesildi karıncalar kaç aydır gözükmüyor
Degrmenesra Tortilla_ geçen yaz kayınvalideme almıştım mutfak tezgahında oluyodu döktük ama hiçbir işe yaramadı
Degrmenesra Tortilla_ nerden geldikleride belli değilki yatak odasında çıkmaya başladılar şimdi her yerdeler parkeleri değiştirmemize rağmen baya su dolmuştu çünkü ev
Degrmenesra Swtlna evett bazı evlerde öyle oluyor. Kaç yıl önce kuzenimin evi için eczaneden bi ilaç almıştım sprey şeklinde onunda mutfağı tıklım tıklım karınca doluydu sıkmamla bitmesi bir olmuştu yıllardır hala karınca yokmuş ama bi türlü bulamadım o ilacı
Swtlna Degrmenesra burdaki eczanelere bi sorayim o zaman ben de , geçen yaz geldiler kış olunca kesilir dedim, yok, her yeri sirkeyle sildik ilaç koyduk limon koyduk yiyecek bi şey bırakmıyorum suya geliyolar yine geliyolar anlamadım.