[silindi] denizdekibulut Bou bou bebek bide konuşuyor da sizin kızın gözü baya yüksek bebeklerde buna kanar mı bilmem 😂Benim kız çok sevdi.
denizdekibulut [silindi] Dur yengeme resim atayım bir göstersin.Belki daha ucuza sıyrılırız işin içinden.😂
[silindi] denizdekibulut https://hizliresim.com/9modEf ben diğerlerini beğendim kızım lazimlikki olanı aldı bende bari tuvalet eğitimine faydası olur die zorlamadim
denizdekibulut GoGirl Yani baya bir fiyat farkı var ama yine de hala ucuz değil bence.O parayı vermek problem değilde bir bebeğe de değmez gibi.🤷🏻♀️Üff hala olmak ne zormuş ya..😂
denizdekibulut FatmaKrbkl Kendi teyzesi değil kendi teyzesi olsa seve seve alır tabi fiyatını öğrenene kadar alırım teyzem der oda 🙈 ama bu teyze annesinin teyzesi oda asla almaz.😂
[silindi] denizdekibulut Kaç yaşında bencede çok ya 😂 Sonuçta Bebek yani ne özelliği var ki du bakcam 😂
FatmaKrbkl denizdekibulut o zaman karşınıza alıp o bebek çok paraydı paramızın yettiği şu bebeği oyuncağı artık ne alırsanız onu aldık diyip anlatın 5 yaşında bunları anlayabilir yaşta kimse de üzülmemiş olur ✌️
[silindi] denizdekibulut Siz bı kaç tane daha bulun en iyisi 😂 Yaşı büyükmüş inşallah fikrini değiştirir.
[silindi] denizdekibulut Hahah olabilir bu kızlar fena .Ancak 60 TL ya 5 tane bulsanız yine kardasiniz
denizdekibulut [silindi] Öyle tabi.Benim baktığım bebek bir ayın kirası, fatura toplamı, market alışverişi resmen..
denizdekibulut FatmaKrbkl Biraz daha uygun bebekler buluyorum.Eğer beğenirse onlardan alırız ama istemezse olacağı o yani.Ha en kötü doğum gününde teyzesi ile birleşir sürpriz yaparız belki.Başka türlü olmaz.
[silindi] denizdekibulut Biraz büyük bir bebek onun ideallerine bı bebek bulabilirsiniz inşallah gercekten çok pahalı yani bu bebeği almak için hesap kitap yapmamak lazım.Bide şimdi bu bebeği ister alırsınız bidahaki isteyeceği hediyeyi düşünemiyorum 😂😂
Bellabells denizdekibulut eltimin kızlarının vardı kocaman bir bebekti.kız çocukları çok seviyor.anne baba kızlarını sevindirmek istiyorsa alır.ama hediye olarak biraz fazla fiyatı