Pinartrkz Getir ya da yemek sepeti banabi sizin oralara teslimat yapıyorsa onlar da satıyor bilginiz olsun
icorik mom1236 teşekkür ederim birkaç kişi anne sütü verdiği halde mama da verdiğini gördüm. Acaba ben mi eksik bir şey yapıyorum diye merak ettim. Sağ olun 🙏
5132020 mom1236 evde mama vardı keşke yakın olsaydık verirdim kızıma mama aldım birkere kullandım ama bir damla bile içmedi keşke yakın olsaydık verirdim gerçekten hemde 6 aydan itabaren
sirdaass mom1236 ben verdim arı mama sıkıntı olmadı ama evde varsa doyuru tarifte yapabilirsin ek gıdaya geçmişsiniz sonuçta patates haşlayıp içine de yarım yumurtanın sarısını ekleyip verebilirsin mesela
Btl-89 mom1236 canım bende malatyadayım esenliğe filan baktın mı bir de bu akpınarda bi eczane var adını hatırlamıyorum şu an orada var olabilir
sirdaass mom1236 biraz mamayla açıyorum ama bazen öyle de yediriyorum içine 1-2 çay kaşığı zeytinyağıda ekleyebilirsinizz
Btl-89 mom1236 bebişine mama bulabildin mi kuzum aklım kaldı dün özelden yazmaya çalıştım ama olmadı.