Nil614kara 22 aylık kızım var tuvalete gittiğimde ben cıkana kdr ağlıyor hala şu zamana kdr yanından hiç ayrılmadım güven sorunumuz olduğunu sanmıyorum neden böyle yapıyor acaba sorarmısınız ?
Annesirintugceuzun Nil614kara Canlı yayın için annelerimizden gelen soruları derledim. ☺️ Canlı yayın sırasında bize iletirseniz biz de uzmanımıza iletiriz 🌺
Annesirintugceuzun Nil614kara Bebeklerin annelerine aşırı bağımlı olması konusunu da işleyeceğiz. İnstagramınız yoksa kanalı gör kısmından kayıtlı yayını izleyebilirsiniz. 👇🏻🌺
Annesirintugceuzun Esmece Yukarıda kayıtlı bir yayın bağlantısı paylaştım. Canlı yayın sırasında değil ancak yayın kaydedildikten sonra izleyebilirsiniz kanalı gör kısmından. 🌺
Esmece Annesirintugceuzun Buradayız da bebelerden ancak fırsat buluyoruz yani ben kendi adıma öyleyim kostur kostur🙊Bu arada birşey soracağım bir kaç posta girdiğimde bu postta dahil olmak üzere ağa tekrar bağlan diyor sürekli bu neden kaynaklanıyor olabilir sonra tekrar dene butonuna basıyorum sürekli ancak öyle açılıyor bazende açılmıyor çıkıp tekrar aynı posta giriyorum💁🌹