Esra47 Valla ben bi bakim dedim youtubeden aman allahım videoyu açmadan dıştan gördüğüm gibi hemen kapattım çok korkunç birşey ben 22 yaşındayım ben korktum o yavrucuklar napsın kızım 4 aylık devir nereye gidiyo böyle nasıl koricaz evlatlarımızı biz rabbim onları bize bağışlasın acılarını göstermesin rabbim hala o resmin etkisindeyim valla içim tuhaf oldu 😔 momoymuşşş allah kahru perişan etsin böylelerini 😔😔😔
Asyadeniz Esra47 aynen canm ve şuan instgrama girmek istemeym sırf resmini görmemek için bile herkez paylaşmış sürekli karşıma çkkıyor ya sinirlerm bozuldu
Esra47 Asyadeniz ben sosyal medya kullanmıyorum canım iyiki de kullaanmıyorun ne korkunç bi sıfatı var bu momonun 🤬 zaten dün geceden beri daha doğrusu onu gördüğümden beri aklımda gitmiyo gece ben bile valla korkarak uyudum çocuklar ne yapsın
Havvahavvaejderha Ben bile resmini görünce ürperiyorum Mavi balina gitti momo geldi bu nedir ya.. Malesef ki yine ebeveynlere büyük bir iş düşüyor her an kontrol diğer dk kontrol yapacak bişey yok...