Busetemel Mom091 mustela kullanıyorum ama bundan önce de dalin kullanıyodum o zaman da kabuklanma oluyordu zeytinyağı ile temizliyordum hep çok teşekkür ederim doktor krem verdi umarım geçer 😔
Mom091 Busetemel bende mustela kullanıyordum egzama olduğunda. Doktor demek ki sizin bebeğinize yaramıyor bu şampuan dedi. Ben kaç tane denedim en iyi chicco geldi kızıma. Onu kullanıyorum 1,5 yıldır. Sizin bebeğinize de iyi gelmemiş olabilir mustela
AloneMom Busetemel bizim 1 aylikken başlamıştı yüzünde kulak arkalarında kulağında oluyodu krem iki güne etki ediyordu sanırsam.ama tabi başlayınca krem falan surmezsen yayılıyordu.mutlaka dene o kremi biz öyle atlattık
EmineB10 Busetemel benim kızımda dağılmıştı bu Dr travazol krem vermişti geçiyor ama maalesef tekrar ediyor bizim o kadar da dikkat ediyorum banyodan sonra kuruluyorum ama tam geçmedi hiç
Japonprenses Busetemel her kremi denedim komşum kantoron sür dedi hemn geçti azala azala 1 haftada bitti
Mom088 gDa evet canım çok fazla kortizon içerdiği için fazlası tavsiye edilmiyor ben gece uyuduktan sonra sürüyordum mercimek tanesi kadar