Aybarss_Mom Kızlar evde pastaneden alınmış gibi pasta yapmak için pandispanyanın arasına krema mı yoksa krem şanti mi koymalıyız ve dışı krem şantili mi yoksa şeker hamurlu mu daha güzel
SeverusSnape Aybarss_Mom pastacı kreması koyarsanız daha güzel olur, aromada katabilirsiniz kremanın içine artık ne şekilde seviyorsanız. Dışı da sizin zevkinize kalmış, ben şeker hamuru hiç sevmem mesela. En güzeli kremayla kaplamak veya hiç kaplamamak :)
Mugeela44 Aybarss_Mom bence arasına pastacı kreması daha güzel gider. Içine de draje koyabilirsiniz yada damla çikolata üstü icinde bence krem şanti 🤗
Seherronya Aybarss_Mom ben mi ? 😂😂 hayatımda bırak pastayı bir kek bile yapmışlığım yok 😂 sadece dere otlu poğaça yapmayı biliyorum 🙈
Aybarss_Mom SeverusSnape oğlumun Doğum günü pastasını kendim yapmak istiyorum güzel olursa o yüzden sorayım dedim kızlar biliyordur ☺️ Teşekkür ederim canım
Aybarss_Mom Mugeela44 teşekkür ederim kuzum 😘 oğlumun Doğum günü pastasını yapmak istiyorum da kremalı yapmalıyım o zaman
Pnnr Aybarss_Mom 3 su bardağı süt 5 çay bardağı un 5 çay bardağı şeker 1 paket toz krem şanti Muhallebiyi yaptiktan sonra sogumaya yakın toz halinde içine kremsanti koyup blendirla karistir herseye kullan cok mükemmel oluyor tavsiye ederim.
AsenAlmila Aybarss_Mom tabii ki damak zevkine göre istediğini koyabilirsin arasın damla çikolata olur meyve olur draje olur 🥰
Pnnr Aybarss_Mom Evet tadi mukemmel oluyo kivam icinde eger koyu olursa sütle acabilirsin ama kremsantide icinde girince tam kivaminda oluyo. Yani istersen bir dene kedidili tramisuda cok kullanıyorum pasta yaptigimda da kullandim basit bir sekilde kedidiliyle yap tramisu dene begenirsen yaparsın ☺️
Kubra_2019 Aybarss_Mom bim pastaları mukemmel öneririm hic uğraşmayın, seviyorsanız uğraşmayı ayrı orası 😊
3children1mom Kubra_2019 Ben binlere aldım ordan hamileydim gec gece canım çekti gece dediğimde saat 8 45 eşim koştur koştur oraya gitti ama sevmedim Kendim yapmaya da üşendim Çok da güzel yaparım şimdi günlük yapsam aynı gün bitiyor🙈 Kızlarım cok seviyor keki pogaca yi Bende eksik etmiyorum 😊 Siz hangi marka almıştınız Eşim çikolatalı almış bayağı ağırdı tadı çikolatası birde chesse keki güzel mi
Guzelkizimbenim Aybarss_Mom CHEF Murat Balıkçı youtubeden sayfasına bakın mükemmel bi pastacı kreması yapıyor ben yaptım çok güzel oldu
eSved Aybarss_Mom ben gecen gun rulo pasta yaptım canım Kremasi icin 2su bardagu sut bir yumurta sarısı Yarim su bardagi seker bi kasik un bi kasik nişasta bunlari osiridim sonra icine vanilya bi tatlı kaşığı tereyagi ve iki tatlı kaşığı labne koydum Sonra ayri bi yerde bi paket krem şanti yi bi cay bardağı süt le cirpip karistirdim ikisini cokkk mukemmel bir tadı oldu bi dene istersen 😘