Semanursoy Canım aşırı derecede çiğ köfte istiyor ama emziren anne yemex sütten çocuğa geçer acısı diyolar doğru mu yoksa 1 tane dürüm yiyebilir miyim 😞
Hasret Semanursoy acı olmadıktan sonra bişey olmaz canım ya bende emziriyorum Canım istiyorsa tadımlıkta olsa yiyorum içiyorum hem sütün çeker dedikleri şey var ne kadar gerçek bilmiyorum ama 😂
Prensannesi08 Semanursoy vala benim bebeğim gazlı bi bebek olduğu halde yedim yanına da ayran içtim oh mis bişeycik de olmadı şuan 5 aylık olcaz bi kaç gün sonra hala da aklıma esince yerim 😊
Mehtaptvz Semanursoy valla ben yedim oyle abarticak sekilde hergun degil ama canim cektikce emziriyorumda bir sakincasini gormedim ama siz bilirsiniz yine 😊
Semanursoy [bilinmeyen] bilmiyorum ki işte bakalım cevapşara göre doğurduğum aydan beri istiyor canım
Gulayy Ben yedim canım ekmeğe sar çok acı olmayınca bişey olmuyor . Birde çok fazla yeme öyle tadımlık ye nefsin körlensin 😊😊
Gulayy Semanursoy çok acı olmadığı sürece ye cnm ben azcikta yemedim 😂😂baya bildgin bir tabak götürdüm 😂😂😂
Barisalpinannesi Gulayy simdi 4 aylik. Allah bagislasin. Ben yedigimde daha kucuktu. Yabi cok acili bir cigkofte olmadigi bir surece sorun olmayacagini dusunuyorum. Tabi bunun kesin bir cevabi yok. Icin nasil rahat ediyorsa oyle yapmalisin😊
EsraUlurak 🙄bu kadarda ayrım yapmayın ya sakatat harıcı herşey yenir bence ben ayırt etmiyorum bebekken hepsine alişsın zaten öyle yat kalk acı yemiyoruz herşeyin azı karar çoğu zarar 😉
EsraUlurak 🙄bu kadarda ayrım yapmayın ya sakatat harıcı herşey yenir bence ben ayırt etmiyorum bebekken hepsine alişsın zaten öyle yat kalk acı yemiyoruz herşeyin azı karar çoğu zarar 😉
uleErenTozkoparan Valla ben yiyorum kurufasulyede yiyorum bol kimyon içiyorum sorun olmuyo bol acılı çiğköfte yedim yani sütümün tadınada baktım şekerliydi 😂
Emir Çiğköfte tarifleri var evde acısız kendiniz yapabilirsiniz. Hem katkısız olur. Nefsiniz körelmiş olur. 😊
Balannesi Semanursoy Yediğiniz herşeyin tadı süte geçmiyor. Süzgeç gibi düşünün vitamin demir sağlıklı enzimleri alıyor sadece 😊 Acı gaz yapıyor diye duymuştum gaz problemi yoksa sorun etmeyin