Pekmeziletahin Miyonunannesi aaaa bana niye öyle dediler yaa benimde kız 3 aylık erkenden deldireyim dedim büyüdükçe daha da kıpırdak oluyorlar diye dur ben başka yerlerede sorayım
Karens Eternity ay maşallah maşallah ne tatlı bebiş bu 😻 biz de Almanyadayız siz nerede deldirdiniz acaba ?
Annekeki Ben bunun annenin karari olmasina karsiyim oyuzden kizim kendi istediginde deldirmeye goturecegim. Kendi heves etsin istesin🌸
Sevgiguveen Karens herkesin görüşüne saygım var ama ben Onun kararı olduğunu düşünüyorum , heyecanınıda isteğinide merakınıda hatırlasın istiyorum onyuzden deldirmiyeceğimm .
HiddenKiller Karens 9,5 aylıkken deldirdim 1 ay oldu .büyüyünce kendisi asla izin vermiyorlarmış küçükken anlamıyor zaten diye deldirdim çok güzel oldu iyi ki deldirmişim gören bayılıyor ❤️
YagmurElamm Cerenaslan canim top kupe taktik ama düştü kaybettik birini o yüzden tekrar klipsli aldik o hic açılıp dusmedi kendisininde dikkatini cekmiyor ellemiyor hic
Cerenaslan YagmurElamm Aaa bende aksine top küpe düşmez diye eltime top olanlardan al demiştiimm tüüh 😂
Aselinaannesi Karens ilk kızım da 8 aylıkken deldirdim kulağını ne elledi kulağını nede oynadı farketmemisti hatta . Kızım 14 aylik bulduğum ilk fırsatta deldircem bi kaç kere sordum pandemiden dolayı yasak dediler