Karens 19 aylık kızım. Önümüzde ki ay kulaklarını deldirmek istiyorum. Büyüyünce acımasın diye. Çok küçükken yaptıranlar bile gördüm. Acaba siz ne zaman deldirdiniz? Biraz daha beklesem daha mı iyi?
Pekmeziletahin Valla kuzum 12 aylıktan önce zaten delmiyorlar iriyse bebek 12 aylık deyip 9 aylıkken deldirenler gördüm 1 yaş olmasının sebebi en erken enfeksiyon kapmasın diyeymiş
Eternity Karens 3 haftalıkken deldirdik. Yurtdışındayız, doğunca deliyorlar daha sonrasında onunla oynayıp acıtmasın diye küçükken deliyorlar. Valla onunla doğmuş gibi hiç tınlayıp elini dahi götürmüyor. 1 yaşında şuan. Biz böyle tercih ettik, batma yapmıyor
Karens Eternity ay maşallah maşallah ne tatlı bebiş bu 😻 biz de Almanyadayız siz nerede deldirdiniz acaba ?
YagmurElamm Cerenaslan kuyumcuda deldirdik. Ilk once uyuşturdular yer belirledik kalemle sonrada iki kisi aynı anda 2 kulaginidacdeldiler ilk bas ağladı gibi oldu sonra sustu hemen . 1 hafta o kupeyle kaldi sonra altın kupesini taktım
Cerenaslan YagmurElamm Bende bi sorayım bakim inşallah delerler. Zaten keltoş bir kıızz bari küpe takayımda kız olduğunu anlasınlar 😂😂 top küpelerden mi taktınız yoksa klipsli mi?
Flamingoo Kızımın kendi isteğine bırakmıştım tamamen. 6 yaşında kendi isteği ile gidip deldirdik.o kadar heyecanlı ve sevinçliydiki hiç gözünden bir damla yaş akmadı deldirirken. Diğer kızımda 1 yaşında aynen ablası gibi kendi isteğine bırakacağım. Karens
Pekmeziletahin Miyonunannesi aaaa bana niye öyle dediler yaa benimde kız 3 aylık erkenden deldireyim dedim büyüdükçe daha da kıpırdak oluyorlar diye dur ben başka yerlerede sorayım
eda-bahar ilk kizimi 6 aylikken delirdim kucuk kizim 11 aylik deldirmek istiyorum ama yurtdisinda kapali cogu yer acilmasini bekliyorum
YagmurElamm Cerenaslan canim top kupe taktik ama düştü kaybettik birini o yüzden tekrar klipsli aldik o hic açılıp dusmedi kendisininde dikkatini cekmiyor ellemiyor hic