Deniiiizzzzz Kızlar allah aşkına evimde resmen her yerde karınca geziyor 🤦🏼♀️ Apartmanda oturuyoruz şehir merkezinde üstelik en üst kattayım şaka gibi korkuyorum bebeğimi yiyecek diye haftasonu evi ilaçlayacağız kapatıp evden gideceğiz o zamana kadar çözüm önerisi olan var mı raid aldık sıktık yerde ölüleri var ama hala gezenleri gördüm banyoda bile var çok ilginç açıkta bir şey Yok öyle her hafta bayan geliyor evi temizliyor hani temizlenmeyen bir yerde Yok hiç anlamadım nerden bela oldular
Gmz123 Deniiiizzzzz ayyy benim evi tarif etmissin resmen çok sevimli bulurdum resmen tiksindim kayniyo evin içinde bende 1. Kattayim kullanmadigim bisey kalmadı bak limon diyolarya limonun üstünde geziyo çamaşır suyuyla parti yapiyolar cildirdim🤮
Albertosss Deniiiizzzzz karıncayı gördüğün zaman sizi hz Süleyman’a şikayet edicem diyin defalarca inş etkili olur
Derinsum Deniiiizzzzz çıktıkları yeri biliyorsan sprey kutusuna sirke koy sık canımve parkeleri sirkeli suyla silbire bir çözüm benimde evimde oldu sıcaktan kaynaklanıyor bu telve limon pudra hiçfayda etmedi sirkeyle kurtuldum
Deniiiizzzzz thelake bebek pudrası döktüm bana mısın demedi valla ama tarçını deneyeyim duymamıştım teşekkür ederim
Sareem Kahve telvesi ve limon etkili olmuştu bizde. Mutfakta şeker kavanozu kırıldı kaç kez temizledim hatırlamıyorum yinede 4 ay karıncayla uğraşmıştım . kahve telvesi Nin üzerine limon sıktım biyerde okumuştum 😊
Deniiiizzzzz Sareem yazık günah biliyorum öldürmek ama ne yapacağımı şaşırdım çünkü her yerdeler istilaya uğradık resmen 🤷🏼♀️ Deneyeceğim Önerini çok sağ ol
Deniiiizzzzz Gmz123 aynen aynen bebeğimi kemirecekler diye aklım gidiyor deli gibi oldum uyumuyorum bebeğimin başında bekliyorum gelirler mi ki diye çıldırmak üzereyim
Deniiiizzzzz Ata0707 onu yapacağız aöa ilaçlatınca bir gün boyunca ev kapalı kalmalıymış girmeyecekmişiz firma öyle söyledi mecburen haftasonuna erteledik bu 3 gün için benim telaşım bakalım her yolu deniyorum şu an
Gmz123 Ata0707 ayy gitcek biyer yokki evdeyim surekli o da bikac gün gelmememz gerekir öyle bi imkanimiz yok
deletedmom1067 Deniiiizzzzz tardini denedim hiç bir ise yaramadı cnm varsa inst. Hesabim ver sana resim atayim ilacı valla 1 tane yok evde sadece 1 gun
Deletedmom10 Albertosss Bunu ablama söyledim. Sizin dediğiniz gibi demiş gitmiş evden karıncalar. Bunu öğrendiğim iyi oldu 🥰
Bittersweet Deniiiizzzzz siz de yine karincaymis venim evimde hamam bocegi geziyor😞 ve nekadarilaclarsak ilaclayalim olmuyorlsr cunku apartmana yayilmislar. Deli gibi korkuyorum dun gece gorunce ciglik atarak bebegimi uyandirdim😔 cok uzuluyorum geceleri korkudan uyuyamiyorum. Cocuk kucagimdayken gorursem de ziplarken dusersek falan diye cok korkuyorum
Deletedmom324 Bittersweet ölmüyorlar ki onlar. Cook enteresan varlıklar. Yurtta kalırken vardı. İlaca ragmen zebil gibilerdi. Aralarından gecıyorduk banyoya giderken
Btl70 Aynı durumdaydım, en üst kattayım ama her yer karınca, bi anda çoğaldılar, tuvalette bile. Yere bişey dökülmeyegörsün anında üşüşüyorlar. Herşeyi denedim ama yok. Eczanede karınca ilacı satılıyormuş ondan aldım kokusuz, bebek olunca suyla karıştırıp sıktım olan yerlere şükürler olsun tık kesildi.
2melek1anne Deniiiizzzzz dogumdan sonra bendede oldu berekettir dedik parkenin altindaki küçük bir kisimdan balkon kapisinin altindanda geliyordu sanirim artik besigin kenarlarina tirmanirken bulunca bitkisel herseyi denedik tuz limon kahve tarçın salatalik gitmedi en son esim eczaneden krem seklinde minicik bi ilac getirdi hatta kizdim bu ne minicik hemen biter diye karincalarin çıktığı yerlere sürdük ogün bugundur bi tane bile yok canim tavsiye ederim adini hatirlayamiyorum ama minicik bi krem
Deniiiizzzzz 2melek1anne eczaneye bir sorayım kuzum o zaman ay valla öldürmek günah biliyorum ama ne yapayım yani bebek olsa belki katlanırım ama İnan korkudan gözümü ayıramıyorum banyoda bile var