NaimeYilmaz Mom070 Bir annemiz yorumda adaptörü ters koyduğunu söylemişti. Ben de denedim aldığım adaptör için pek uyumlu olmadı. Poposu soğuk yere denk geldi belki büyüğü vardır. Ben arkasını başka bir şeyle destekleyeceğim. https://www.e-bebek.com/baby-plus-bebek-luks-klozet-adaptoru-p-byp-7158/
SweetPaw NaimeYilmaz @Mom070 https://www.hepsiburada.com/tossig-tuvalet-egitimi-alistirma-klozet-adaptoru-oturak-p-HBV00000ED3VJ?magaza=akcaeticaret bu aparat her türlü klozete uyacak şekilde tasarlanmış ve özellikle erkek bebekler için çok kullanışlı sıçrama vs yapmıyor hiç
sedaykn Mom070 Ben opera potette almayı düşünüyorum. Jokerde satılıyor. Hem poşet takıp lazımlık hem de adaptör olarak kullanılıyor. Bir yere giderken yanınızda da götürebilirsiniz.
Mom070 sedaykn Yanımızda götürme olayı alışana kadar çok mantıklı geldi bakayım ona da teşekkür ederim. 🌸
GoGirl Mom070 basit klozet aparatlarindan almistim ben pipisini indirmeyi zamanla ogrenir cok banyo yikadim🙈 aniden fıskiye gibi yapmalarda.ayakta isimesi konusunda doktor bi sakinca soylemedi ikisinide ogrendi ikisini de sicratmadan yapmayi zamanla ogreniyorlar ama kizlar bu temizlik konusunda daha kolaydir sanirim
Mom070 GoGirl Kız çocukları için bence de sorun olmaz ama erkek çocukları gerçekten öğrenene kadar oraya buraya salıyor. Bende bilemedim başta işe oğlum dedi karşısına ben geçtim ki benden cesaret alsın üstüme işedi haliyle. 🤦♀️
SweetPaw Mom070 merhaba oglunuza kıyasla daha çok küçük oğlum 11aylik ama ikeanin aparatini kullanıyorum bir süredir çok da memnunum. Çevremde daha büyük çocuğu olup da kullananlarda var,ben tavsiyenl etmiştim onlardan da olumsuz bir geri dönüş almadım hiç.
Hilallll2020 Mom070 oğlunuz konuşuyor mu nasıl analdınız hazır olduğunu tamamen kendini ifade edebiliyor mu? Bende istiyorum ama henüz konuşmuyor ondan erteledim benimde2 ay sonra 2.5 yaşında olcak 28 aylık
Mom070 Mom622626 Kardeşine sorar mısın hangi modeli almış? Özellikle dışarı nasıl akmıyor çok merak ettim. 😂
Mom070 nursocum İşte pipiyi indirip yaparsa çokta zor değil de indiremiyor şuanlık, teşekkür ederim. 💜
NaimeYilmaz Mom070 Biz başlamadık daha ama kendi koyup oturuyor bazen. Diğerleri büyük olduğu için bunu aldım.
Cansuaysima Mom070 kesinlikle e bebek basamaklı klozet aparatı cok guzel dikkat cekici ve ayaklarıni basacak yer olduğu için çocuğunuz kendini güvende hisseder