Aysel0609 Rahim duvari kalinlasmasi yasayan varmi, kanamam durmuyor 3aydr nerdeyse! Parca alindi temiz cikti. Nolcak boyle cok sıkıldm artik:(
Annearslann Aysel0609 bende vardı aynı sorun canım beş ay falan kanamalı sürdü doğum kontrol hapı ve antibiyotik tedaviyle geçti şükür normale döndü
Fatmadnmz Aysel0609 doktor bana da rahim kalinlasmasi var dedi kadın doguma gözük dedi ama bn gitmedim
Sibel5258 Aysel0609 annem yaşadı annemden parça aldılar temiz çıktı çok şükür ama annemin de kanaması hiç durmuyordu baya kanaması oluyordu
AnnesininUmutu Aysel0609 Hormonlu spiral. Sizin gibi kalınlaşma sorunu olanlara yada regl kanaması çok olup gebelik istemeyenlere uygulanıyor.
AnnesininUmutu Aysel0609 Ben yaşamadım annem ve teyzemler de bu sorun var. Eğer ilaç tedavisi etkili olmazsa mirena tı bir danışın. Kürtaj yapılıp rahim temizlendi mi peki
Aysel0609 Aliasaf01 ne kadar surdu kanamaniz, nekadar kullandiniz doum kontrol ilaci, sureci anlatir misiniz rica etsem? Suan duzenli mi adetiniz?
Fatmadnmz Aysel0609 adetliyken cok ağrım oldu normal adet sancisina benzemiyorsun afedersin ama lavaboya gidip gelirken yürüyemiyorum bnde nöroloji doktoruma gözüktüm utrasyon cekti ondan sonra dedi rahim duvarında kalinlasma var doğum dokturuna gözükmesi söyledi bende gitmedim