otose_san Melisinannesi_ bende varım ✋🏻kendi başıma denedim ama pek istikrarlı olamadım, belki bi grupla motive olabilirim 😅
Melisinannesi_ Mom080 olduğu kadar karında sonradan alışırsın canım mekik 1 günde yapılabileceek bişey değil zaten
Elisamoms2208 Bende istiyorum hangi program lütfen birbirimize destek olalım doğum kilomun üzerine çıktım emziriyorum valla spor yapmak da zor geliyor biri cesaretlendirse falan iyi olacak 😂😂
Melisinannesi_ Elisamoms2208 30 günde fit uygulamanın adı doğumdan sonra basenlerim kalınlaştı hep beraber sıkılaşalım canım en fazla 15 dk sürüyo
Elisamoms2208 Melisinannesi_ inşallah basalayacagim şimdi kendimi kötü hissediyrkum bu kilolardan boyum 1 ,60 kilom 73 evlenirken 52 kilo olan ben hepsi doğum kilom ve sonrasında aldigim kilo bebeğim daha 6 aylık 😪🥺 zayiflayalik hep beraber arkadaş arıyorum destek arıyorum 🙊
Melisinannesi_ Mom080 ideal canım zaten yediklerime dikkat edip spor yapıyorum işte yoksa bir güzel mutfağımız var ki baklava börek yemeden duramıyorum
Melisinannesi_ Elisamoms2208 benim hiç kilom kalmadı ama ben bile kendimi kötü hissediyorum birbirimize destek olalım
Kaansmommy Elisamoms2208 merhaba bende diyete ve spora başlayamadım öyle motivasyon arkadaşı arıyorum siz bulabildiniz mi