masal28 Kızlar, kızım 4 ay 4 günlük ama yaptığı şeyler boyunu aşıyo🥴 Bi kaç gündür inanılmaz çığlık atıyo sinirli sinirli bazen normal bazen ağlayarak, hep kucak istiyor artık yada oyun oynarken yanında hep birini. Gündüz uykuları yarım saate düştü yine. Elleri heeeep ağzında. Hepsi 4. Ay atağının yaptırdığı şeyler mi?
Snglklc masal28 ya benimde gece mis gibi uyuyan çocuk birden bire gitti saat başı uyanmaya başladı niye yaa 🙈 3 ay 23 günlük
masal28 BombastikTurta yaaa hoşbulmadıııım😂 21 gün var daha bitmesine🥴 Peki atak çıktığında geçiyor mu?
sselda Benim kızımda 4 ay 10 günlük bizde de çığlık atma, beslenmek istememe, ağlama kucak hepsi var uykuda çığlık atıp uyanıyor, elleri hep ağzında öyle olunca da kusuyor hemen bu ayın bitmesini 4 gözle bekliyorum
masal28 sselda hepsi işte aynıları bizde de 😂 Eller hep ağızda ellerine hırslanıp inanılmaz çığlık atıyo hem gülüyorum hem ağlayasım geliyo😂
masal28 Snglklc o günlerde bi kaç gün bende yaşadım aynısını sonra geçti😂 Atağa hazırlıyorlardır kendilerini😂😂
CaglaCeylin masal28 evet belki adi arsizlik yaramazlikti bilemeyiz ama 4 ayi özler oldum önümde daha iki atak daha var ve iki yas sendromu? Ikinci bebegi düsünmüOrum desem😊
Mom042 CaglaCeylin iki yas sendromu abartiliyor bence yani benim kizimda direnmeler aglama krizleri baslamisti ama suyuna gidince yada aglama krizlerini gromeyince cok guzel gunler gevirmis olursunuz
BombastikTurta masal28 masal28 atak biter diş başlar diş biter başka bisey baslar bize rahat yok bu saatten sonra 😂😂