Rihle emiasl rotarix 2 ve 4 te yaptırdık 2 doz . Burda bende sormuştum diğer marka olan 3 doz oluyormuş
SeverusSnape emiasl doktorunuz yönlendiriyor sanırım bu konuda, bizim tercihimize bırakmadı Rotarix yaptı. 3. ve 5. Aylarda toplam 2 doz olarak uygulandı.
Sumeyra87 [silindi] 2 ay saglik ocagi asisiyla olmuyor dedi bize ebe.1 ay gecmesi lazim ustunden demisti
Derinmevzu20 emiasl bizde rotateq yaptırdık üç dozluk , diğerine göre daha kapsamlı demişti doktorumuz. 6 hastalığa karşı bağışıklık kazandırıyor demişti bize
[silindi] emiasl tamamen bence kurum ve kuruluşlarla alakalı fda diğer aşıyla ilgili sıkıntıdan bahsediyor ema desteklemiyor fda yı. Ben dr umu dinledim bide eczacımı . Bildiğimden değil
Buralardayeniyim16112020 emiasl ilk doz 3 buçuk ay dolmadan yaptırılması lazim imis en geç oteki de hic asinin olmadigi 5.ay diyor sevgili doktor osman bey 😌
Buralardayeniyim16112020 emiasl iki marka var imis ikiside ayni etkide birinin otekinden farki yok imis 3 buçuk ay dolmadan 3 ay 15 gunluk olmadan yaptırılması öneriliyor kaynak YouTube cocuk doktoru osman gönülal detaylı bir videosu var izlemenizi tavsiye ederim sevgilwr
[silindi] Sumeyra87 bana dr um bir gün sonra olabilirsin dedi.1 gün arayla olduk. Yan etkisiz bir aşıymış
Sumeyra87 [silindi] valla ebe bize oyle dedi diye bekliyoruz bizde 3.ay olsun diye agizdan veriliyormus ama bu virus dedi sanirim verem asisiyla olmuyor demek istedi hatta sordu yaptirmadin dimi diye