Deletedmom_50 HappyKids babynest❌ Sterilazör❌ Emzirme sütyenleri❌ Kamera✅ Korbell çöp kovası✅ Oyun çiti✅ Hoppala✅
Gzdzeynep Deletedmom_50 sterilazatör elim ayağım olmuştu benim hatta birinin alt kısmına su kaçtı makina yandı seyahat boy olan var onu da hala kullanıyoruz arada. Kaynatıp başında beklemeye hiç fırsat olmuyordu direk atıp basıp kendi kendine bırakıyordum. Bir de kaynarken biberon emzikler çok daha kısa sürede eskiyor ama buharda steril olunca daha yeni kalıyor. Benim kullandığım markalar da weevel ve arzum. Weevell e o kadar üzülmüştüm ki hem kocaman hem de kurutuyordu steril ettikten sonra.
MugeAtlas AlyaMeyra 3 aya kadar yataş juno da yattı, şu an park beşikte yayıyor, kraftın yatağını almıştık ama hem çok ince hem de ortaları göçtü. Şimdi yataştan 12cmlik yaylı yatak aldım beşiğin içine orada yatıyor
MinikOsman AlyaMeyra eğitici köpekçiği kaça satıyorsun ben de almayı düşünüyorum 😊 bir de hangi şehirdesin
mombunny morkalp açıkcası yemekten sonra hemen uyudukları için başlarda , eğimli yatması sağlık açısından çok iyi . Ama yenidoğanlar belli zamana kadar doyduklarının bilincinde olmayıp fazla yiyorlar . Ve benim kızımda sürekli fazlasını kusardı. Yenidoğanda normal ama detayını bilmiyorum açıkçası
SuPerisiiii HappyKids benim Keşkelerim olmadı çok şükür. Çünkü çok fazla araştırıp video izlemiştim ve bana mantıklı gelen şeyleri almıştım hep. İyi ki almışım dediklerim arasında en önemlisi bence reflü yatağı. İlk üç ay ciddi iş görüyor. Bir de emzirme önlüğü. Basit gibi görünse de bir çok yerde kurtarıcı oluyor.
Gzdzeynep HappyKids sling 👍🏻 otomatik salıncak 👍🏻 Unigo oyun matı 👍🏻 En en iyiki dediğim. manuel süt sağım pompası 👍🏻 oyun çiti 👍🏻 yürüme arkadaşı 👍🏻 ahşap sepet beşik 👎bir kere bile uyumadı emzirme yastığı 👎 elektrikli süt sağım pompası 👎
Deletedmom_50 Gzdzeynep ay ben kullanamadım ya, kutusundan çıkardım, koydum kenara, öyle kaldı aylarca🥴 boşa yer kapladı durdu, en son verdim birine, en azından faydalanılsın diye. Bebek büyüdüğünde sürekli kaynatmaktan vazgeçtiğimden kullanamadım galiba
PembePelikan Damla1221 tek taraflı ve tek başına takması zor olduğu için ben sevemedim. Oğlum yüzü dışarıya dönük olsun istiyordu bu yüzden kraft aldım. 5 ayrı pozisyonda kullanılıyor ve tek başına takıp çıkarmak çok kolay. Bence solomombaby’nin sadece adı var. Bel desteği olması tek güzel özelliği
RN06072020 HappyKids babynest emzirme yastığı iyi almışım farklı fonksiyonlarda 9 aylık bebeğime hala kullanıyorum
321 HappyKids çamaşır kurutma makinesi, kamera, unigo oyun çiti ve halısı, komplike olmayan ve çok kolay temizlenebilir stokke mama sandalyesi, besafe araba koltuğu. Tek başına çocuk bakan biri olarak en sevdiklerim.
karabocuk Damla1221 solomombaby kullanıyorum. onun sayesinde evde her işimi yaptım inanın oğlum hep önümde takılı
Merve-miray Nurhan88 Aldım ama bi kere bile kullanmadım kızıma hep katı olarak yediriyorum ama alırsanız da işinize yarayabilir 🙂
Nurhan88 Merve-miray 2ay 20 günlük bebeğim 4 gün önce aldım acaba kullanılmıyor mu diye tereddütte kaldım bakalım vakti gelince kullanırız inşallah teşekkür ederim cevap için 😊