iki_tospik_annesiii boncukanne benim eşim kullanıyor ben içmiyorum onada çok kızıyorum zaten içmemesi için 😁 ama nafile 🙄
boncukanne iki_tospik_annesiii Evet ya içmeyen insana gerçekten aşırı koktuğunu biliyorum ama vazgeçemeyince olmuyor işde😄
mom1236 boncukanne naneli sakız çiğnerken sigara iç, aynı mentollü gibi oluyor 😅😅 Ben mentolsüz içiyorum ama
merveyyoruuk boncukanne Mentollü kullansam kesin alırdım😂 Ay sigara aşığı ben bir daha yakasım geldi 😋
boncukanne merveyyoruuk Ya bende aşırı mentollü seven biri değilim ama arada bi kullanıyordum eksikliğini hissetim uzun süre sonra tadını alınca bi hoşuma gitti😄
boncukanne MotherQueen Her konuya linç ile yaklaştıkları için rahattız brooo ahahahha amaan valla umursamıyorum linç tayfayı😂
2608Emine boncukanne boncukanne Türkiye’de yasaklandı mı ben hala mentollü içiyorum kıbrısta yasak faln gelmedi 😂😂
Pixel boncukanne yaa kent switch in içinde olurdu önceden. Pıt diye basardım eskiden. şimdi bu toplar nasıl konulur acabaki içine?
boncukanne Pixel Küçük bi çubuk gibi bişey ile geliyor onunla sigara filtresini delip yerleştiriyorsun sonra aynı şekilde patlatıyorsun. Bak resim koyuyorum buraya bilmem anlatabildim mi🙈
Adeviyee boncukanne sigara içmiyorum ama arkadaşlarımdan hep mentollü sigara alıp içinden topunu çıkarıp elimde patlatıyordum kokusuna bayılıyorum ben de alıyım 😂