Balkupum2505 VolkanEmrem bizdede var ayni sorun 1 hafta düzenli fucidin diye bi krem kullandim geçti cok sukur bayadirda tekrrarlamiyo
VolkanEmrem Stafine yi gobegi enfeksiyon kapmisti aile hekimimz yazmisti antibiyotikli diye surdum bise olurmu😞
AnnesininUmutu VolkanEmrem Bacoderm kullandık. Bayağı kötüydü, iltihap olmuştu. Doktorumuzun dediği şekilde kullandık geçti. Hala kızarınca hemen sürerim çok şükür sorun yaşamadık ondan sonra.
VolkanEmrem AnnesininUmutu canım ben ve unu kullandım iyi geldi aslında ama sonra bulamadım nereye koyduğumun evde stafin krem vardı Doktor bir kuzenim var ona sordum kullanabilirsin dedi güzel antibiyotikli krem Bayağı kötü olmuş ayağı😞
AnnesininUmutu VolkanEmrem Evet stafin de antibiyotik krem ama net bir şey söyleyemem istersen bugünlük sür ya da yarın bacoderm alıp başlarsın geçmiş olsun.
Whiterose VolkanEmrem geçmiş olsun ankette geçen ilaçlar hakkında bilgim yok iki ay önce bebeğimde değil ama bende olmuştu bactroban ve fusidin kullanmıştım iyi gelmişti