feamtrmea 3 ay19 günlük bebeğim kaç gündür ıkına ıkına bi kaldı yazık büyük tuvaletini çok zor yapıyo tam yapamadığı içinde sürekli huzursuz oluyo napcağımı şaşırdım sürekli masaj yapmaya çalışıyorum ama işe yaramıyo
Morfrenk feamtrmea ben 4 ay korkudan ağzına zeytinyağı sürmedim gerçekten bak hiç kaka yapamazdı 4.ay kontrolünde artık veriyim mi dedin doktoruma bir çay kaşığı ver dedi, seninde bir şey kalmamış
Tued feamtrmea bebislerimiz aynı.. benimkide 3 günde bir yapiyo 1 haftadir ama sağlam yapiyo ..dusun ensesine çıkmış bugün 😀😀😀😎
Gulcanasil feamtrmea 2 buçuk aylık oğlum mama ağırlıklı besleniyor diye günde iki kez mamaya zeytinyağı karıştırıyorum. Doktorumuz önerdi
Atamom16 feamtrmea bizde 3 ay 12 günlüğüz mama ile besleniyor oğlum 3 4 günde bir kaka yapar ben veriyorum bir çay kaşığından biraz daha az hiç birşey olmadı geride çıkarmıyor çok veren anne var doktorumuzda verebilirsin demişti bana ama tabi size kalmış bişey
Atamom16 feamtrmea aynen bende öyle düşünüyorum en ufak bişeyde hemen kabız olurum bende diyorum bana çekmiş diye 😄
Sedauysal feamtrmea benim bebeğim hiç emmedi haliyle mama da sürekli kabız yapıyordu bir buçuk iki aylıkken bircay kaşığı kadar zeytinyağı verirdim bide poposuna surerdik