Balkizlarim Berenkooommm ay şeklinde yastık kullandım ve 10 dk ile başladım sonra normal kirlentleri yanlarına koydum yere battaniye serdim destekledim böyle 🐰🌸
birminikdev Berenkooommm Bu tamamen bebeğinize bağlı bir şey. Kendini bırakmayıp dik tutuyorsa oturabilirsiniz kızım 4 aylık kucağımda hep oturur pozisyonda duruyor
Busegg Berenkooommm benim kızım 5 aylık bebeyatmaz da destekli bi şekilde oturtuyorum. Doktorumuz 4. Ay kontrolünde destekli oturmaya başlayabilir demişti. Her bebek gelişimi farklı bence çocuğunuzu tanıyan bi doktordan bilgi alın
Kagansmother Berenkooommm 3.5 aylıkken kucağımda 1 2 dakika tutuyordum yuk vermeden 4.5 olduk desteksiz 1 2 dakika durabiliyor beklemeyin bence alıştırmaya başlayın
Adeviyee Kagansmother şimdi erken derler de bende sizin yaptığınız gibi yaptım daha doğrusu bebeğim kendi sürekli oturmak istedi kendini doğrulttu şimdi 4 ay 18 günlük kucağımızda oturuyor uzun süre oturtmuyoruz ama oturuyor
Sevdanurr Kagansmother yardım edin nolur bebeğimin burun hiriltisi var ve tıkanık nasıl temizlemem gerek
Katarsis Kagansmother ya benimki de elinden gelse oturacak kalkmaya çalışıyor yatirinca iiiiihhh diye çok gülüyoruz 😃
Kagansmother Adeviyee kasıtlı yapmadım hep oturur pozisyonda durmak istiyor ve asla yatmayı sevmiyor doktorumuzda yuk vermeyin destekleyin dedi o şekilde yaptim bi an önce otursun diye bi derdim hic olmadi ona göre hareket ettim diyebilirim
Kagansmother Berenkooommm bebeğinize göre şekillenir gözlemlemek gidin o zaman bi sikinti olmaz tabi doktorunuzla da gorusun muhakkak
BalAnnesi1 Sevdanurr burun asporatorleri var ben sumuk olunca onunla temizliyorum. Yada doktora bi gidin once belki denizsuyu gibi fisfis tarzi birseyde onerebilir.
Emirin_Annesiii Sevdanurr ben sprey kullanmam hiç serum fizyolojik çok güzel bizim görmediklerimizi de çıkarıyor spreylerden daha etkili