2pamukannesii Kızlar 3 buçuk yaşında oğlum var şimdi ikinciye hamileyim 27 haftalık oğlumun ahşap beşiği vardı kırıldı ve sallanmıyor da bana uzun süre kullanabileceğim beşik önerir misiniz ahşap düşünmüyorum artık
Lina1205 2pamukannesii ben park yatak kullanıyorum gayet güzel hem geri kaldırabilirsiniz yer kaplamiyor
Busrabektas 2pamukannesii Ben kızıma beşik almadım sadece park yatak kullanıyorum suan yatak odamızda duruyor bizim yanımızda onda yatıyor 7 aylık, odasında Montessori bir yatak var 1 yaş gibi oraya geçirmeyi planlıyorum sonrasında da park yatak babaanneye:) Bizimkinin markası Kraft kapanması kaldırılması çok kolay ve kapanmadan bile çok hafif ama dayanıklı da ben çok memnunum.
zeynepela2 2pamukannesii ebebek babyplus kullanıyorum 22 aylık oldu taş gibi uygun fiyatlı diye aldım memnunum şimdi oda yapcam çok yüksek pat vermeye gerek yok diye düşünüyorum
melisitos Bizde de sadece park yatak var, hatta odası bile yok :) salonda yatiyoruz birlikte. Elele marka park yatak kullanıyorum, memnunum. Sallanma özelliği var ve alt değiştirme ünitesi ile birlikte geliyor. Hatta şimdiki kampanyada yatak bile var sanırım.
Seyhan06 melisitos kendimi gördüm bende salonda yatıyorum elele park beşiğimiz kapıdan geçmiyo geçmediği içinde yatak odasına geçemedim daha katla aç zor oluyo diyede salonda kaldım😂
melisitos Seyhan06 aynen bizimki de koridordan geçmiyor 🤣🤣 bi de salon daha sıcak oluyor. Insallah yaza yatak odasına geçeceğiz
MutluYaprak 2pamukannesii ben prego kullanıyorum çok memnunum ama başka bı markanın anne yani şeklinde kullanilabilenleride varmış