sudeeyaman Arkadaşlar bugün bebeğimin kakasında siyah iplik gibi şeyler gördüm muz yedirdim dün onunla ilgisi olabilir mi yaşayan var. Mı? Bidaha yedirmemek mi gerekiyor
Arasannesi sudeeyaman o gördüğünüz siyah iplikler muz.zaten muzun içerisinde o siyahlıklar dikkat ettiyseniz.bir sorun olmaz yani
Mom987 sudeeyaman O muz. Muzun içindeki siyah ip gibi şeyi alıp yedirirseniz kabız olmasını engellemiş olursunuz
sudeeyaman Korkmuştum arkadaşlar sağolun teşekkür ederim kurt mu oldu dedim baya telaşlandım rahatlattınız sağolun
Benanneyimanne sudeeyaman benımde muz yedırdıgım gun aynı sey oldu bırdaha olmadı sıyah ınce ıplık gıbı baya cok coktu kakasının ıcındd
Mirage91 sudeeyaman Ben de altını yıkadım temizledim bezledim. Mamasından sonra tekrar değiştiriyim dedim aman allahım ipler değişik değişik korktum hemen doktora attım muz yedirdiniz mi dedi 🤣🤣 önceki gün muz yedirmiştim. Sizinkiside muz
Ecrinbzkrt sudeeyaman benımde bır kac kere oldu doktora gıttıgmde sordum korkmustum bıseymı aldı agzına dıe megersem muzdan oluyormus😁içim rahatlamıştı
sudeeyaman Mirage91 bende vereyim o zaman az az devam edeyim beslenmesi sıkıntılı zaten severek yediği bi muz var
Ecrinbzkrt sudeeyaman evet aklınızda olsun muz kabız yapıyor ya yapmaması ıcın ıcındekı cekırdek kısmını cıkarabılırsınız