Ssumru 27Melikekaplamorak27 tabikşde kötü birşey değil burası bilgilenme,bilgilendirme formu bilmediğimiz çoğu şeyleri buradan öğreniyoruz ama yani mantıken düşündüğünüzde daninonun verilmemesi gerektiğini bilmeniz lazım
esmaemir17 27Melikekaplamorak27 canım bizede 5 aylık olduk.4 ayımızdan beri ev yapımı yoğurt içine çok az ceviz eziyorum ve çok az ev yapımı bekmez koyup veriyorum çok güzel yiyor.Sebze çorbası içiriyorum.Doktorum sorun olmaz azar azar ver dedi 😊
Mommy_Tugsa esmaemir17 cevizi doktorunuza sordunuz mu bende vermek istiyorum kızım 7 aylık ama internette 1 yasından önce vermeyin yazıyo
Deletedmom5447 27Melikekaplamorak27 Danone ne alaka ya cidden 😂 4 ay ek gıda için cok erken hadi onu geçtim havuç ver patates ver Danone ne alaka 🙄🙄🤷🏻♀️
esmaemir17 Mommy_Tugsa Çok az yoğurda katanilirisn dedi 1 aydır veriyorum bir sorun olmadı.Sevdi de her sabah yiyor benim tosun ☺️
Nur98 Danino hiç saglıklı degil canım onunyerine yogurdun içine meyve koyup verebilirsin ama cok erken 4 bucuk ay ben iki ogluma da 5 bucuk aylıkken basladım suan sadece yogurt ver bence bir iki kasık tabi doktorunuz öyle dediyse onuda bilemedim
Mommy_Tugsa 27Melikekaplamorak27 instagramda ali fuat serpen diye cok iyi ünlü bi cocuk doktoru var o kesinlikle 6 aydan önce baslamayın cocukların ic organları hazır değil diye kanıtlı olarak bi yazi paylasmisti yurtdisinda bi universitenin arastirmasini bide dünya saglik örgütüydü galiba. Ama illa baslıycam derseniz ev yapımı yogurt ya da tadımlık sebzelerle baslayabilirsiniz. Bana doktorum sebzeyle basla demisti
Damla29 27Melikekaplamorak27 doktor danonemi verebilirsin dedi nerde okumuş o doktor düşünmeden edemedim canım 🤷😳
Mommy_Tugsa 27Melikekaplamorak27 havucla basladım ama 6 aylıkken basladim ben. Havuc patates kabak avokado pırasa öyle devam ettim
Mommy_Tugsa 27Melikekaplamorak27 püre yapıp veriyodum ben buharda haşlayıp blenderdan gecirebilirsin. Simdi corbalara gectim
Woody 27Melikekaplamorak27 ek gıda geçmeden iyi bir doktora gidin. Sizi bilgilendirip liste versin en iyisi. Yanlış bir şey yapmamış olursunuz
Almryse 27Melikekaplamorak27 kadın sadece sormuş bi beddua etmediğiniz kalmış. Demekki bilmiyor nasil baslanir Napilir diye. Canim Sen istiyosan ek gidaya nasil basladiniz diye post ac orda anlatirlar. Tariflere filan bakarsin.