limonlukarpuzzz Ferdaoguzgalip gaz surubu yada gaz damlasi kulkanabilirsiniz çikaramadigi gaz bu sefer bagirsana iner ve sanci yapar.
Oznuryunus Ferdaoguzgalip bende aynısını doktora sormuştum ne kadar alttan çıksa da üsten çıkması lazım dedi üsten çıkan mideden alttaki bağırsaktan alakası yok bir saat olsa bile o gazını çıkar demişti
acimavi Ferdaoguzgalip ağızdan çıkaramadığı gazlar bağırsağında birikiyor, mümkün olduğunca ağzından çıkarırsa gaz sıkışması yaşamaz, daha rahat eder ama dediğiniz gibi bazen çıkarmıyorlar, yine de siz çıkarmasına yardımcı olun her seferinde💐
Ferdaoguzgalip acimavi Tugcealp cok tesekkur ederim kizlar bende cikarmadigi surece rahat edemiyorum uyusa bile uyandiktan sonra cikarmaya calisiyorum su gaz derdi bitsede rahatlasak🥺
Tugcealp Ferdaoguzgalip evet basınçla kusuyor canım biliyorsundur ama yine söyleyim sırtına elini kubbe yaparak pat pat vur birde belinden yukarı doğru sivazlama hareketi yap omzunda tutarak
Oznuryunus Ferdaoguzgalip endisenme canım çok zorluyorsa benim ki uyuyordu ben beşiğinde koyuyordum beş dakka sonra kendi kasilinca alıyordum o zmn çıkarıyordu 2 aya kadar birşey olmadı bir haftadır gaz sorunu var benimkininde 😔
kbrmeva Ferdaoguzgalip ay canım keşke benimkide alttan çıkarsa bizde bir aylık olduk sadece ağızdan cikartiyo gazini sonra indiriyorum kendini kasıyor kibkirmizi oluyor çığlık cigliga agliyo gaz çıkartan kadar dünden belli hiç uyumadım diye bilirim ve bu saat olmuş kahvaltı bile yapamadım ben emziriyorum arada bı mama veriyorum
Ferdaoguzgalip Oznuryunus cok gecmis olsun su gaz sorunu cok kotu biseymis hayirlisiyla buyuselerde atlatsak🤲