Zekimurendebizigorecekmi Bsrylmz Ona da bakarım geceleri bebe uyuturken aksın gitsin ☺️ Çok teşekkürler
Zekimurendebizigorecekmi Anne80 Evet canım eşim sebebiyle izledim hatta walking dad i sadece 6 günde bitirmiştik eşimle 🤤 o ara herkesi zombi olarak görüyordum resmen
Anne80 Zekimurendebizigorecekmi kaç sezonluk dizi 6 gunde helal olsun😂 ben onu izleyince ruyalarmda zombilerdsn kaçıyodum hep 😂😂
Zekimurendebizigorecekmi DenizAybrs lupin , The 100 , steanger things bakacağım içeriğine ☺️ Teşekkür ederim diğerlerini izledim 🌸
Tugce48 Zekimurendebizigorecekmi bridgerton cok tatlış bir dizi hemen bitirirsiniz. You, how to get away with murder, dark dasire tavsiye ederim 😊
Woody Zekimurendebizigorecekmi 50 metrekare başta çok kötü geliyor da, ilerledikçe açılıyor. Aklınızda olsun😀
Zekimurendebizigorecekmi Woody Çok kötü eleştiriler okumuştum bu dizi hakkında da bakalım ilk bölümler azıcık sabredeceğiz 😬
Woody Zekimurendebizigorecekmi valla brn de bıraktım ilk bölümün ortasında, sonra eşim izlemiş. Onun hatrına devam ettim. Fena değil😀
Aslihannazli Zekimurendebizigorecekmi shorlock holmes Ophen black Lucifer Merlin Sabrina Blacklis Gölge avcıları aklıma gelen bunlar özellikle lucifer keşke baştan baştan baştan izlesem❤🥰
Zekimurendebizigorecekmi Aslihannazli Lucifer i sevmeyen de ne bileyim cidden son zamanlarda en sevdiğim diziler arasında ☺️ Sabrina izledim , Merlin izledim , Sherlock izledim ama diğerlerini bilmiyorum onlara da bakacağım 🙏🏻☺️
Zekimurendebizigorecekmi Anne80 Valla en son insanın kafası bulanıyor ya baya uzun süre bu tarz diziler izlememiştim 🤗
Zekimurendebizigorecekmi Seyithamza Anne with on ilk önce kitabını okumak istediğim için şimdilik bekletiyorum ama çok iyi yorumlar duymuştum ☺️