Zekimurendebizigorecekmi Kızlar netflix de önerebileveğiniz güzel bir dizi var mı ? En son gözlerinin ardında yı izledim tabi şok oldum bu tarz olabilir veya böyle mutluluk verici pozitif diziler olabilir 🙃🤗
Agg0207 Zekimurendebizigorecekmi Vikingler asiri iyiydi daha yeni bitirdik esimle You guzel La casede papel de ayni sekilde cook iyi aklima simdilik bunlar geldi
Bsrylmz Zekimurendebizigorecekmi the good place çerezlik izlenir komik kafa dağıtmalik vikingler black mirror Suits Lupin lucifer
Zekimurendebizigorecekmi Agg0207 Hepsini izledim desem 🥴 You mesela çok sevdim keşke devamı elde artık 😌
Zekimurendebizigorecekmi Ftmsrsln Sihirli büyücülğk okulu gibi bişeydi sanırım birkaç bölüm bakmıştım da devamını izlemedim yanlış hatırlamıyorsam
Zekimurendebizigorecekmi Bsrylmz ilk dediğinizi izlemedim hemen bakıyorum :) lupin de izlemedim içeriğine bakacağım :)
Bsrylmz Zekimurendebizigorecekmi daha çok var ama klasik gündemdekileri yazmadım lupin de zeki bir hırsızı anlatıyor umarım beğenirsiniz☺️
Woody Zekimurendebizigorecekmi Umbrella Academy The Good Place kısa zamanlar için ideal 50 metrekare izliyorum şu an. O da güzel 😀
Zekimurendebizigorecekmi Minik_Hanim Bi annemiz daha söylemiş onu da izleyeceğin kesin çok teşekkürler ☺️
Zekimurendebizigorecekmi Bsrylmz Evet ben zaten böyle kimsenin keşfedemediği dizileri merak ediyorum çok popüler olmasa da olur ☺️ The good place a başladım şimdi 🤗
Woody Zekimurendebizigorecekmi 50 metrekare başta çok kötü geliyor da, ilerledikçe açılıyor. Aklınızda olsun😀