babyackgz Herkese merhaba 13 martta 40’ımız çıkacak ve ben kızımın 40 uçurmasını baby spada yapmak istiyorum tecrübeli anneler yorumlarını paylaşırsa memnun olurum bir de ne kadar ücret ödüyorsunuz 🙃
pitircik2019 babyackgz yerine göre değişiyor diye biliyorum , gitmedim pandemi dolayısıyla ama götüreceğim. 18.5 aylık olduk 🙈
Daffimomm babyackgz ben bebeğimi götürdüm seans 1 saat sürüyor yarım saati suda geçiyor geri kalan yarım saatte de bütün vücuduna masaj yapılıyor ama benim bebeğim 20 dakika dayandı suya masaj yapmalarına da izin vermedi ağlamaktan o yüzden eğer bebeğiniz uysal değil ise çok ağlıyorsa hiç götürmeyiz burnunuzdan geliyor öyle olunca :) ama eğer uslu dururlarsa çok güzel bir aktivite ücretide 100 Liraydı :)
AlpAnnesi94 babyackgz bi 5 aylıkken gitmiştik. Orada herşeyi vardı ama ben yine de kendi eşyalarımı götürdüm. Masaj falan da yaptıkları için masaj yağı,bornoz,havlu.. orda mayo bez var zaten . 100₺ idi ücreti çok memnun kaldık
12345mom babyackgz bende götüreceğim ama şu an kapalı henüz omlar için bi karar çıkmamış inşalalh açılır benim olduğum yerde bi buçuk saatı 120 tl
babyackgz Daffimomm çok ağlayan bi bebek değil ama şüphelerim yok değil yine de durmazsa falan diye 😂 100 lira iyimiş burda 200 tl falan okudum sanki ben hangi ildesiniz
babyackgz ybk2019 Kocaelindeyim ben ama ailem Bursa’da bebiş küçük olmasa orayı da tercih edebilirdim 🙃 Bursaya ne kadar ücret ödüyorsunuz
sehererenn Ben ankaradayım buradakiler hiç kapanmadı. Seans ücretleri de 150₺ hemen hemen hepsinin. Bende götüreceğim inşallah