EmineAgar10-12 Haticelif merhaba ben sirke koymadım hiç ilk önce süpürge yapıp sonra halımı kaldırıp yüzey temizleyici koyuyorum öyle sorun olmadı hiç
Hotic EmineAgar10-12 ben halıyı kaldırmadan süpür sil aynı anda yaptırıyorum. Madem makineler hayatımız kolaylaştıracak böyle daha kolay oluyor 😂😂
Mom104 Haticelif Canım hiçbirçey koymuyorsun ben yüzey temizleyici fısfıs ile yere sıkıp öyle sildiriyorum
Kavinsmom Hotic ben son bir soru sorup satın alma olayına gireceğim tövbe anlamıyorum halı var yanı parke bu nereyi silip nereyi süpüreceğini nasıl anlıyor 🤪 şimdi halıyı süpürecek ama parkeyi hem silecek hem süpürecek 🤭
EmineAgar10-12 Hotic halıların altıda temizlensin diye öyle yapıyorum 😀 normal süpürmek göre gene daha kolay 😀
Hotic Kavinsmom aslında halının üstünde ayrı bişey yapmıyor ama cok aşırı bi su vermediği için öyle şıp şıp ıslak olmuyor halı o yüzden ben silme yapacağım zaman önce süpürsün sonra Halı kaldırayım da silsin yapmıyorum. Aslına bakarsan silme olayı da elinle sildiğin gibi olmuyor. Islak bezle toz alıyor diyeyim.
acimavi Erva0607 xiaomi vacuum mop kullanıyorum. Hem süpürme hem silme özelliği var, haritalama, belli bir bölgeyi seçip temizletme vs. memnunum, fiyatı da orta düzeyde. Pro değil yalnız, normal vacuum mop benimki, prolar pahalı😂
acimavi Mervetahir hayır sizin dediğiniz essential 2in1 sanırım, özellikleri aynı görünüyor ama farklılar, benim aldığım direk vacuum mop olarak geçiyor, 2.200-2.600 civarlarında fiyatı
Mervetahir acimavi anladım ben onu almak istiyorum ama iyi değil midir acaba diye tereddüt e düştüm evim küçük 75 metre kare silme özelliği de istemiyorum günlük süpürmesi yeter bana sadece sizce iyi midir
bsrt Erva0607 ben bunu kullanıyorum gayet memnunum silme özelliği var fakat halıları kaldırmak gerekiyor halılar varken silme olayını algilamiyor diye biliyorum. ama harika supuruyor
Erva0607 bsrt canım harita özelliği var mı peki bide bu harita dedikleri istediğimiz odayı seçmemiz için mi yani
Erva0607 Zaten akıllı olan bu süpürgelere bide özellikler ekleyip iyice kafamızı karıştırmaları 😂 prolar biraz yüksekmiş belki kadınlar gününe özel indirim falan yaparlar bi umut hala bişey anlamış değilim bu ucuz olanlarda da harita falan yazıyo çünkü 🤗 prensesten vakit bulup iyice okuyayım bari
bsrt Erva0607 canim harita özelliği var bütün evi odaları dip köşe tarıyor tanımlıyor haritalandiriyor sen her açtığında tekrardan o kendi algıladığı için temizliyor en uygunu bu diye bende bunu aldım hatta ben 1800 TL ye almıştım suourgunde silmek kolay diye düşünmüştüm😅
acimavi Mervetahir iyidir bence, aralarındaki fark şarj süresi, toz haznesinin kapasitesi falandır diye düşünüyorum, fazla para vermeye gerek yok, biz alacağımız zaman o modeli görmemiştik
Kavinsmom Hotic öyle bir beklentim yok benim günlük temizliğimi yapsa kafi, kedi var bebek var bana şart
Hotic Kavinsmom kedi varsa bence cok işini görür cünkü tüy toz falan cok iyi alıyor düz zeminde cok iyi ama şunu da söyleyeyim halıdaki performansı cok cok iyi diyemem. Ama düz zeminde cok iyi.