Erva0607 Kızlar bebekten sonra almayı çok istediğim bi ürün haritalama özelliği olsun istiyorum kullananların önerisini bekliyorum malum bi çok model var kafam karıştı
Hotic Erva0607 Xiaomi vacuum mop pro kullanıyorum ben. Haritalaması var silme ve süpürme aynı anda yapıyor. Biraz ev büyüklüğüyle de alakası var aslında bu makine seçimlerinin.
acimavi Erva0607 xiaomi vacuum mop kullanıyorum. Hem süpürme hem silme özelliği var, haritalama, belli bir bölgeyi seçip temizletme vs. memnunum, fiyatı da orta düzeyde. Pro değil yalnız, normal vacuum mop benimki, prolar pahalı😂
Erva0607 Hotic https://www.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-2in1-essential-kablosuz-supurge_pdp_587526749 Bundan mı canım fiyatı da yüksek olsun istemiyorum çünkü
Mom104 Hotic Canımm bende aynı makineyi kullanıyorum evin wifi si kapalıyken benim telefon wifisini kabul etmiyor ve uzaktan müdahale edemiyorum mecbur Manuel de çalıştırıyorum senin ki de aynımı? Wifi kapalıyken kendi telefonundan denedin mi hiç
Hotic Erva0607 Kavinsmom aslında büyüklüğü şu yönden önemli. Mesela batarya büyüklüğü değişiyor ya cihazlarda, büyük eve daha kücük bataryalı bi cihaz alırsan atıyorum 2 kere şarj olmaya gider evi süpürürken. Bu da batarya ömrünü kısaltır zamanla. Ev büyüklüğüne göre seçilmesi bu yönden önemliymiş.
Erva0607 Kavinsmom canım bi bilgim yok inan bende kullananların tecrübesinden yararlanmak için sordum buraya
Hotic Erva0607 yok canım bu değil sanırım bunun bi üstü. Pro çünkü. Direkt vacuum mop pro yazdığında cıkar aslında kolayca. Ama fiyatı bundan yüksektir tahminimce.
bsrt Erva0607 ben bunu kullanıyorum gayet memnunum silme özelliği var fakat halıları kaldırmak gerekiyor halılar varken silme olayını algilamiyor diye biliyorum. ama harika supuruyor
Hotic Mom104 aaa ikbalin annesi ner nerelerdesin 😍 Valla wi fi hiç kapnmıyor ki o yüzden hiç başıma böyle bişey gelmedi ama alırken sorduğumuzda illa wi fi gwrwkiyor mu ya da başka bi telefonun internetine wi fi gibi bağlayabilir miyiz demiştim hani olur da internet bağlatılamayan bi yere gidersek diye. O da wi fi olması gerekiyor demişti. Yoksa manuel çalıştırırsınız demişti.
Hotic Mom104 geçen buralarda seni aradım post bile açtım inanır mısın 😁😁 ama şimdi oraya yazıp hortlatma postumu olur mu 🥀 Oğlum sağolsun telefonu elimde gördü mü alana kadar rahat vermiyor. Ben de kaldırıyorum kenara. Akşam da eşim brnim telefonumdan pubg oynuyor. Kiralasam aylık harçlığım çıkar valla 😁😁
EmineAgar10-12 Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Beyaz - Akıllı Robot Süpürge https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-pro-beyaz---akilli-robot-supurge-p-HBV00000SDB4B?magaza=Ekolfirsat Ben bunu kullanıyorum büyük rahatlık tavsiye ederim
Haticelif EmineAgar10-12 canım merhaba bende aldım, su haznesine sirke falan koyan oluyomuş silerken deterjan olayını nasıl yapıyosun
Mom104 Hotic Ah canım benim yaaa valla şimdi gördüm askıdaydım ben 15 gün mapusa attılar beni 😅🙈 hortlatma demeseydin 83883377329 tane üstte kalsın yorumu yapardım az havam olsun diye😅🙈
EmineAgar10-12 Haticelif merhaba ben sirke koymadım hiç ilk önce süpürge yapıp sonra halımı kaldırıp yüzey temizleyici koyuyorum öyle sorun olmadı hiç
Mom104 Haticelif Canım hiçbirçey koymuyorsun ben yüzey temizleyici fısfıs ile yere sıkıp öyle sildiriyorum