ahsenmomm Gurbet_1977 bak az önce salladım daldı yattım yanına 5 dk bile olmadan uyandı 🤦🏻♀️ o kadar uykum olmasına rağmen böyle olunca uyuyasım bile gelmiyor
Gurbet_1977 ahsenmomm aynen bendede oluyo öyle ben almanyadayım iki saat gerideyiz emmek için uyandı benim uykum dağıldı kalktım bişiler yiyip yattım dalmışım emmek için yine uyandı benim yine uykum kaçtı 😭 yalnız değilsin 🥱😴
ahsenmomm farukerenim ay hiç bilmiyorum benimki iştahsız olduğu için hiç aramıyor 🤦🏻♀️ Akıl veren çıkar inşaAllah
ahsenmomm Ecektn canım benim Allah razı olsun senden . Ne kadar büyük yükün. Allah yardımcın olsun . 8 ayı devirmişsin bile inşaAllah gerisi kolay ve güzel olur senin için 🎈
Dasbaby Gurbet_1977 bende Almanyadayım gurbetin adı pis. Ne yardım edenim var ne komşum yıldım artık hiç bişeye yetemiyorum delircem artık.Gece 2 de uyudum ve sürekli uyandım 5 aylık olmasına rağmen sürekli emmek istiyor. Of of
ahsenmomm Gurbet_1977 ay Allah yardımcın olsun benim annem sağolsun yardımcı olur genelde ona rağmen böyleyim 🤦🏻♀️ Gerçi benim de eşim yardımcı olmaz
Sevilayy_1 ahsenmomm uykularını düzene girecek bence şuan başka bi sebeple uyanıyo olabilir dişleri geliyo olabilir mi mama içmek istemiyorsa hiç zorlamayın geceleri
ahsenmomm Sevilayy_1 yok zorlamıyorum sevindim hatta düzene girer diye . Diş mi anlamıyorum hiçbir şey yok görünürde 🤷🏻♀️
Gurbet_1977 ahsenmomm annen varmış herkese bedel !!! Adamlar 5 dakka bakar peşinden gezer durmuyo diye
perikiziannesi Dasbaby valla gurbet olunca yurt dışı içi fark etmiyor. Benim de ailem başka şehirde burda kayınvalidem var sözde ama 6 ay oldu bir kere de kızım ihtiyacın bişet var mı geleyim mi çocuğa bakayım mı demedi kimsem olmadığını resmen kafama kakıuor bide yaşlı da değil daha 45 yaşında bazn hastane işim oluyor biz çağırıyoruz zorla geliyor ertesi gün hemen vın evine ama sorsan torun evlattan tatlıymış diyor bide uzaktan uzağa nasıl tatlılıksa. Yani kızla ister Almanya ister başka şehir ailen yanında değilse kimse dönüp sana bakmıyor…
Gurbet_1977 Dasbaby bizde 5 aylık olduk emmek için uyanıyo gündüz bazen uyuyorum sende öyle yap canım