Tugceozefe Merhaba anneler kizim mayisin 10 unda acik kalp ameliyati olacak suan 3,5 aylik ve 4700 kilosu kalbinde delik oldugu icin cok fazla kilo almaz dedi doktor ama ameliyata kadar 6 kilo olmasi lazim var mi kilo aldiran yontemleriniz bu arada sadece emziriyorum
FG-oykumina Tugceozefe neden amelyat olacak kalbindeki delikten dolayımı bizdede kalpde delik var dedi doktor ama takip esilecek sadece
FatmaKrbkl Tugceozefe sütünüzü sağıp içine anne sütü destekleyici katıp verilebilir belki bi danışın doktora
ezgi012 Bol bol emzir. Çnkü şuan sütten başka bişe içmiodur zaten. Ne önerebilirz ki. Ama o aylarda kilo alımı hızlı olduğu için sık sık emzir
Tugceozefe ezgi012 4 aydan sonra yavas yavas ek gidaya basla dedi doktor mamada vermek ostiyorum ama hangisini vermeliyim bilemedim
oztrkbrcc Tugceozefe canım her mamayı her cocuk begenmıyormuş istersen buyuk paket alma başta küçük paketlerden dene ben aptamil kullanmaya başladım biraz zor geçiyo bizim için ilk ay kilo alımı oluyo gibi sanki . Ben bi emziriyorum bi mamaveriyorum emzirdikten sonra yağlı sutu de alsın diye sağıp hemen onuda verıyorum bebeğim iyi çekemiyo hemen uyuyo inş kilo alır bebişlerimiz
Tugbakivanc Tugceozefe ben hippten memnun kalmıştım sma için de güzel diyorlar. Oğlum sma kullaninca biraz fazla kilo alır gibi oldu sanki ondan daha çok CC içiyordu sonra yine hipp almıştım. Ama ben mama verin diyemem. Ayda kaç gram alıyordu bebeğiniz?
Tugbakivanc Tugceozefe ek gıda bana göre çok erken başlanmamalı mama daha iyi organları sindirmesi vs ne olur ne olmaz
Nurella34 Tugceozefe ben ilk sma kullandım kilo alımı olmadı. Aptamil e geçince bebeğim kilo almaya başladı. Aptamil güzel
Tugbakivanc Tugceozefe bu durumda en uygunu mama gibi geliyor içinize yatan güzel bir mama ile başlayın öyleyse ama ek gıda için bence erken yormayın minik organlarını derim.
Fatma69 Tugceozefe canım bebegini emziriyorsun sütün kaliteli olsun diye sen tahin pekmez, bal, kaynak, terayagı, yumurta, ceviz, fındık, fıstık yeki sütün kaliteli olsun ozman bebegin de çok güzel kilo alır
ezgi012 Sen ozamn sağlıklı şeyler tüket. Mama olarak bn bebelac kullndım gayet tontiş olmştu. Ama bazı mamalar bebekten bebeğe değişiklik gösterr. Mesela aptamil çok gaz yaptı bebelac a geçtik.