Zeyzey67 Kızlar bebeğim kakasını yaparken resmen büyük insan gibi ıkınıyor ve çok zorlanıyor kızarıyor acaba gazdan dolayı falan mı bukdr zorlanıyor yoksa her bebek böyle mi yapıyor ilk bebeğim olduğu icn bi bilmiyorum bilgisi olan varmı
Svnku Zeyzey67 Benim bebeğim de 50 günlük. 9 günlükken gaz sorunu ve ıkınma başladı. Sürekli ıkınıyor uykusunda bile. Kızarıp morarıyor ıkınırken. Probiyotik ve gaz damlası kullanıyoruz ama ıkınmasına çözüm olmadı. Bakalım ben de gaz sorununun bitmesini bekliyorum. O bitince ıkınma da geçer inşaallah
Yesilim Zeyzey67 aynı şeyı yasıyorım kımkırmızı bi surata dönüşüyor ama dktorumuz gaz surubundan baska bişey yapmadı
Zeynoopink Zeyzey67 ya senin Yedigin bişey bebeğe iyi gelmiyordur canım yada mamasından benim bebeğimde doğduğunda çok ağlıyordu aşırı derece ıkınıyordu geceleri uyuyamıyordu bu yüZden mamasını değiştirdim hiç aldım iyi geldi nisaya ıkınöadı
Zeyzey67 Yaren1annesi1 yani doktora randevuya gittiğimde karnında şişlik vardı gaz sorunu var dedi ilaç yazdı gaz damlası iki tane yazmıştı kullnıyorum mama olarakta aptamil veriyorum
Yaren1annesi1 Zeyzey67 her emzirme sonrası gazını mutlaka çıkarın uyanacaksa da uyansın bu sefer birikme oluyor ve o ona sancı yapıyor bide kesinlikle size tavsiyem bol bol rezene ve papatya çayı ikisinin birleştirip için bebeğiniz için bazı şeylere katlanacaksınız artık yapacak bir şey yok 😬
Slnslh Zeyzey67 Aptamil hiç tavsiye etmem ben de kullanıyordum hâttâ ben emziremedim bebeği mi meme reddi yaşadık
elmalikurabiye Zeyzey67 aptamil kizimda gaz ve kabizlik yapmisti. Sma ile buyudu. Ama simdi icerigi degistirildi diyolar bilemiyorum
Zeyzey67 Tokgozss yok çaylarla aram hiç yoktur canm içmiyorum ama neden bukdr zorlanıyor bilmiyorum ıkınırken aglıyor kıpkırmızı oluyor
Tokgozss @Zeyzey67 bizimde bebek öyleydi canım aynı anlattığın gibi rezene içiyordum ben onu bıraktım bebek hemen düzeldi ağır geliyormuş öyle çaylar ondan sordum
Zeyzey67 Yaren1annesi1 her emzirmeden sonra çok ugraşıyorum yani diyelim on kere yapıyorsam günde en fazla 3 ünü cıkartıyor gazıda zor cıkartıyor çıkmadığı zamanda ağlamadıgı icn bırakıyorum Acaba ondan mı oluyor
Yaren1annesi1 Zeyzey67 tabi ondan olabilir canım gaz damlasını değiştir birde öyle dene ya ayaklarının altına msaj yaparak deme ayaklarından karnına doğru çok dikkatli bir şekilde az az bastırarak çıkartmaya çalış
Slnslh Ağlamıyorsa gaz değildir biz 20 günlükken yaşadık aynısını ve bizim 1 ayda geçti göbeğine dikkat edin ıkınmaktan fırlama olabiliyor ins en yakın zamanda geçer
Zeyzey67 Yaren1annesi1 çok saol canm bilgilerin icn denicem yani bildiğin iyi işe yarayan gaz damlası varmı acaba
Yaren1annesi1 Zeyzey67 ne demek ben kızıma zinco kullandım hep bize iyi gelmişti ama o sırada da karnına bastırarak da oyun şeklinde de devam ediyorduk sende bi dene hem o bitkisel belki iyi gelir bebeğine :)