GramPozitifBakteri Birmom Primadan geçeli 1 ay falan oluyor.Biraz lastik izi yapıyor gibi ama rahatsız edicek düzeyde değil.Kızıma normalde premium care kullanıyordum aktif bebek denemiştim pişik yapmıştı ama sleepy yapmadı ben memnunum.Gece veya gündüz hiç sızdırma da olmadı.Küçük deneme paketi aldım 26lı baktım bişey olmuyo devam ettim
motherthea Birmom bio natural çok iyi ben kullanıyorum sızdırmA yapmadı gece 8 saat uyuyan bebeğim güzel emiyor
Fatosemir Balkaymak- ya natural lastik izi yapmıyor mu? Bi de oğlum geçen hafta cuma 5600 kilodaydı 2 numara kullanıyordum bu aralar sızdırma olmaya başladı lastik izi yapmaya başladı sizce 3 numara yani 4-9 kilo alırsam büyük gelmez mi?
sarilokumumm Fatosemir 2 numara natural kullanıyordum sleppy kalıpları küçük 3 numaraya geçtim oğlum 4500 kg geçebilirsin başka markaların 2 numarası gibi
Mbal Premium care kullanıyorum. Bi deneme paketinden 2 tane çıktı bio natural. 2 si de hem çiş sızdırdı hem de kakası beline geçti ben beğenmedim açıkçası. Yumuşak olması güzel sadece. Ayrıca çiş kokusu prima da hiç olmuyordu çok fazla da koku yaptı.
Gizalin Birmom ben hic begenmedim iki kez kullandim ikisindede sizdirdi ve kizartti pisik yapmasindan korkup biraktim allahtan kucuk paket almistim. biraz maliyetli ama pampers pure a devam ediyorum cok memnunum
Sevce19ceren Birmom sleooynin en iyisi gece kilodu.Naturalini kullaniyordum kizima lastikleei iz yapti biosu islaklik birakti ama gece kilodundan memnunum fazla lastik izi olmuyo.Sleppynin kaliplari cok kucuk 13 kilo kizima 6 no bezi zor oluyo.Baska bezleri denedim yaramadi kizima mecbur sleppy kullaniyorum.
Saglikci Bio natural külot bez kullandım. Ben beğendim memnun kaldım normal sleepy bacaklarını kesiyordu bu yumuşak
Gkcerhan Birmom sleepy natural, bio ve prima premium care denemis biri olarak kesinliklr prima diyorum. Sleepy natural lastik izi cok yapti, bio bi tik daha iyiydi ama en iyisi kesinlikle premium care. Hem yumusak hem ince hemde uzun sure sızdırmıyor:)